Najbolji radovi studenata Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan u galeriji Pro3or Studio B

Objavljeno: 01.09.2017. 13:33 Izmenjeno: 01.09.2017. 13:35

Od 04. do 14. septembra, Univerzitet Metropolitan će tradicionalno izložiti najbolje radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti u galeriji Pro3or, pod nazivom „MetArt“.

Izložba „MetArt“ će prikazati i predstaviti najuspešnije studentske radove koji su se našli u okviru Godišnje izložbe održane u junu ove godine na Univerzitetu Metropolitan u Beogradu i Nišu. Studenti, vizuelni komunikatori, doprinose višemedijalnom predstavljanju publici i sa novitetima iz oblasti digitalnih umetnosti, ilustracije, animacije, slike, videa, modnih performansa, interaktivnih instalacija i još mnogo toga.

Fakultet digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan edukuje mlade dizajnere u različitim granama i sferama dizajna, kao i kroz njihova inovativna i sveža rešenja koja opisuju individualne i jedinstvene odgovore na različite teme.

Izložba „MetArt“ biće otvorena u ponedeljak, 04. septembra, sa početkom od 18h u galeriji Pro3or (Koče Popovića br. 9, Beograd), gde će moći da se vidi, kako kažu organizatori, u kom pravcu ide budućnost.

Kada je 2005. godine osnovan Fakultet informacionih tehnologija, napravljena je osnova za izgradnju jedne moderne institucije koja svoju snagu temelji na kvalitetu obrazovanja i bliskoj saradnji sa privredom. Stabilan i kontinuiran razvoj ovog fakulteta kulminirao je 2010. godine osnivanjem Fakulteta za menadžment i Fakulteta digitalnih umetnosti i konačnim utemeljenjem Univerziteta Metropolitan. Kao inovativno-preduzetnički univerzitet on danas predstavlja jednu od vodećih naučno-obrazovnih institucija u Srbiji koja neguje primenjena istraživanja i posebnu pažnju poklanja razvoju privrede i društva čiji je aktivni deo. Sa ukupno 18 studijskih programa koji se odvijaju kroz tradicionalnu ili online nastavu i potpuno su usklađeni sa Bolonjskom deklaracijom za evropski sistem obrazovanja, Univerzitet Metropolitan obrazuje studente u skladu sa aktuelnim potrebama tržišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Rosulja (sipeća kiša)

Trenutna temperatura 1°C

Rosulja (sipeća kiša)

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 3°C
Min: 1°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana