Na zahtev građana produžena trasa linije 94 Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 19. 11. 2017. 16:08:10

Trasa autobuske linija 94 danas je, na zahtev građana, građana i ona će umesto do Miljakovca saobraćati od Novog Beograda (Blok 45) do Resnika, saopšteno je iz opštine Rakovica. Zbog toga je u Ulici Edvarda Griga u Resniku izgrađena nova okretnica.

linija94-autobus-resnik-bi

Inicijativu za promenu linije pokrenuli su građani Resnika i Avala grada ali i ostalih delova Rakovice i to molbom da se poboljša gradski prevoz produženjem postojeće linije.

Linija 94 kretala se od Novog Beograda (Blok 45) do okretnice u Borskoj ulici na Miljakovcu. Nakon produženja, linija 94 će se od okretnice u Borskoj dalje kretati sledećim ulicama: Borska-Miška Kranjca-Patrijarha Dimitrija, Oslobođenja Rakovice-Kružni put Kijevo-Slavka Miljkovića do novoizgrađene okretnice u Ulici Edvarda Griga (u blizini Doma zdravlja u Resniku).

Osim direktne veze sa Novim Beogradom, izmenjena linija će sada saobraćati kroz naselje Resnik i povezati neke od najprometnijih tački u naselju, dom zdravlja, vrtić, pijacu, školu sa ostalim delovima grada Beograda i opštine Rakovica.

Polasku prvog autobusa na izmenjenoj trasi prisustvovao je veliki broj građana Resnika i Rakovice, kao i  Milosav Miličković, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova i šef Odborničke grupe u Skupštini GO Rakovica i Vladan Kocić, predsednik opštine Rakovica.

2 Responses to “Na zahtev građana produžena trasa linije 94”

  1. ja kaže:

    ekstra,bas super

  2. Jovanov kaže:

    O divnoo,za nas zaposlene ovo je stvarno olaksavajuca okolnost!Mnogo pohvala za Milickovica i nadlezne koji su ispunili nase zahteve!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Sumaglica

Trenutna temperatura 2°C

Sumaglica

Ponedeljak
Oblačno

Max: 5°C
Min: 2°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana