MUP: Neistinite tvrdnje Marinike Tepić Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 15. 04. 2019. 13:49:53

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštila da su apsolutno netačne tvrdnje narodne poslanice Marinike Tepić da su u Domu Narodne skupštine u subotu bile određene grupe navijača.

MUP-2

Jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata MUP-a Srbije koja je zadužena da, između ostalog, brine o bezbednosti srpskog parlamenta, u Narodnu skupštinu nije pustila nikoga osim narodnih poslanika, zaposlenih u parlamentu, pripadnika policije i akreditovanih predstavnika medija, kaže se u saopštenju MUP-a Srbije.

Ističe se da u subotu u zgradi Narodne skupštine nije bilo nijednog navijača, a širenje ovakvih lažnih vesti očigledno ima za cilj narušavanje ugleda pripadnika policije koji brinu o bezbednosti najvišeg zakonodavnog doma.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju za političke obračune, čime nanose štetu policijskim službenicima koji profesionalno i predano brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje“, dodaje se u saopštenju MUP-a Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 19°C

Vedro

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 31°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana