Mitrović:Povrede novinarki teške za svakog normalnog čoveka Tanjug

DruštvoDrustvo Pocetna 30. 11. 2017. 17:05:18

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović, čije novinarke su napadnute tokom protesta Dveri ispred zgrade te televizije, izjavio je da nikad nije dovodio u pitanje nesreće i povrede novinara bilo koje redakcije, uz poruku da neće dozoliti da bilo ko to radi novinarkama Pinka.

pink-napad-dveri-tanjugnideo

„Poštovana gospodo, ne znam kakve su povrede za veštake, ne znam kakve za list Danas i sve ostale hejtere svega što ne misli kao oni, ali znam da je reč o mojim novinarkama, i da je svaka njihova povreda za mene, kao vlasnika Pinka, i za sam Pink, u kojem rade, teška i takva će i da ostane“, naveo je Mitrović u otvorenom pismu.

Mitrović je, reagujući na napise da su novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović u napadu tokom protesta lakše povređene i da je sve inscenirano, rekao da je svaka njihova povreda teška za svakog normalnog u Srbiji, za svakoga ko ne misli da su razlike razlog za udarce, ko ima iste aršine u merenju pravde, kao i za svakog novinara kojem novinarstvo nije ideologija, nego posao.

„I ja se nikada nisam ni sprdao, niti dovodio u pitanje nesreću, povredu, ili smrt bilo kog novinara, bilo koje redakcije, i necu dozvoliti da bilo ko to radi novinarima moje redakcije. Zato, šta god da pričate i pišete, pričate i pišete o sebi“, kaže Mitrović.

„Gordana i Mara jesu teško povređene, još teže ponižene i uvređene, a sve to zajedno manje je samo od povrede u vašim glavama. Ali, neka, tom povredom samo sebe ponižavate i slobodno nastavite to da radite“, naveo je vlasnik Pinka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 28°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana