Mirković:Nasilnici iz SzS ponovo izazivaju nasilje Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 20. 03. 2019. 13:59:13

Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković saopštio je da nasilnici i siledžije iz SzS, po nalogu Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića danas ponovo traže i izazivaju nasilje, ovog puta ispred opštine Grocka.

aleksandar-mirkovic-sns-greb

„Jedini smisao njihovog protesta je da se on iskoristi za neko novo nasilje, batinanje i uvrede, jer je nasilje jedini način kako mogu da se dočepaju vlasti, budući da su im na svim dosadašnjim izborima, pa čak i za mesnu zajednicu, građani jasno rekli da ih ne žele“, naveo je Mirković, saopštio je GO SNS.

On navodi da je potvrda toga i to što su danas okupljeni građani Grocke skandirali protiv lopovluka Ðilasa i Jeremića, „jer lopove i nasilnike građani ne žele“.

„Jedini rečnik i politika koju Ðilas, Jeremić i Obradović nude građanima jesu najvulgarnije uvrede na račun žena, pretnje silovanjem, vešanjem i motornim testerama, svima koji ne misle kao oni“, ukazuje Mirković.

On ocenjuje da je demokratija u režiji SzS reći ženi da je „fuksa“, primoravati novinare da rade sa motornom testerom iznad glave, ili im na pitanja odgovarati sa „zini da ti kažem“, upadati u zgradu Javnog servisa, maltretirati novinare i napadati policiju koja samo radi svoj posao.

„Građani nisu naivni i sve ove jeftine trikove dokazanih prevaranata i siledžija Ðilasa, Jeremića, Obradovića i njima sličnih, su odavno prozreli i nakon ovog vikenda punog nasilja, jednom za svagda su im obezbedili zasluženo mesto – na smetlištu političke istorije“, poručio je Mirković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno oblačno

Subota
Pljusak

Max: 20°C
Min: 16°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana