Mirković: Hoće vlast nasiljem, od izbora se kriju u mišju rupu Tanjug

Objavljeno: 13.12.2018. 15:16 Izmenjeno: 13.12.2018. 15:16

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković izjavio je da i njegovi šefovi Ðilas, Obradović, Jeremić, Jovanović i njima slični nastavljaju sa harangom i lažima, a svakodnevnim izjavama dokazuju da je nasilje jedino kako žele da se dočepaju vlasti, pošto se, kako kaže, na pomen izbora sakriju u mišju rupu.

 

„Oni koji su nasiljem, paljenjem Skupštine, upadanjem u institucije došli na vlast, prizivaju danas razne ukrajinske, makedonske i druge nasilne scenarije. Paradoks je što nasilnici pozivaju na šetnju protiv nasilja“, naveo je Mirković, saopštio je Gradski odbor SNS.

Mirković je dodao da su to oni koji svakodnevno i kontinuirano vrše političko nasilje nad neistomišljenicima, oni koji su Beograd opljačkali i zadužili za 1,2 milijarde, a svoje bankovne račune uvećali za višemilionske iznose.

„Svi oni, Ðilas, Jeremić, Obradović i Veselinović, pokazali su nedemokratsko, bahato i osiono ponašanje prebijanjem političkih neistomišljenika i napadima pre svega na žene. Barbara Životić je za njih samo još jedna u nizu političkih žrtava i dokaz da oni sredstva do cilja ne biraju“, ukazao je Mirković.

On je naveo i da se ne sme zaboraviti da su tukli članice RIK-a kako bi prešli cenzus, da su tukli novinarke TV Pink jer im se nije svidelo njihovo izveštavanje, kao i da su u kancelariju predsednice Skupštine upadali i zavrtali joj ruku.

U redovima Saveza za Srbiju ne izostaje ni verbalno nasilje, kaže Mirković jer su pretili silovanjem predsednici Vlade, pozivali na vešanje predsednika Republike, a pogrdne reči upućivali ženama koje ne misle kao oni.

„Za razliku od vas, mi koji predstavljamo Srpsku naprednu stranku, i naš predsednik Aleksandar Vučić, nikada nećemo bežati od građana već ćemo uvek biti u direktnom kontaktu sa njima kao što to činimo, kao što od izbora nećemo bežati jer imamo rezultate sa kojima izlazimo pred njih, a ne laži i jeftino politikantstvo“, poručio je Mirković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 27°C

Pretežno oblačno

Subota
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana