Kartice za popuste zaposlenima u MUP-u Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 09. 05. 2019. 15:50:04

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je prvih 20 kartica pogodnosti zaposlenima u MUP-u uz koje će moći da ostvaruju popuste od pet do 30 odsto na robu i usluge u više od 100 radnji i preduzeća.

foto Tanjug

Pravo na karticu imaju svi zaposleni u MUP-u i njeno izdavanje zaposlene ne košta ništa. Nema komplikovane procedure izdavanja, niti ispunjavanja nekih dodatnih uslova, dovoljno je samo da radite u MUP-u, ukazao je Stefanović tom prilikom.

Napmenuo je da je do sada karticu zatražilo više od 22.000 zaposlenih koje će uskoro svima biti uručene.

Kako je istakao, MUP i ovom karticom želi da pruži doprinos unapređenju standarda ljudi u policiji, jer će svaki popust, koji se u zavisnosti od firme ili radnje kreće od pet do 30 odsto, svakako biti ušteda za kućni budžet zaposlenih.

Ministar je ukazao da je MUP do sada potpisao protokole o saradnji sa više od 100 različitih kompanija i radnji koje nude raznovrsne robe i usluge, ali da se očekuje veliki broj novih protokola koji su u završnoj fazi dogovora.

„Uskoro se očekuje potpisivanje, što znači da ćemo imamo još veći broj firmi koje će pružati pogodnosti zaposlenima u MUP-u“, precizirao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, svaki policijski službenik koji prezume karticu pogodnosti moći će putem android aplikacije da dobije sve neophodne informacije i obaveštenja o popustima, a aplikacija se može preuzeti na „google play store“.

Stefanović je istakao da MUP nastavlja rad na poboljšanju standarda zaposlenih i izrazio očekivanje da će, s obzirom na stanje finansija u državi, policajci iduće godine dobiti novo povećanje plata.

„Tražim od svakog zaposlenog da uloži više rada i da bude na usluzi građanima, a mi ćemo im se kroz poboljšanje njihovog materijalnog položaja odužiti što svakodnevno rizikuju svoje živote za bezbednost drugih i pokazati im da brinemo o njima“, poručio je Stefanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana