Milovanović: Ekonomija ličnog bogaćenja Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 21. 03. 2018. 19:28:49

„Jedina ekonomija u koju se Dragan Đilas razume je ekonomija ličnog bogaćenja“, kaže za Studio B direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, komentarišući tvrde Đilasa da Aleksandar Vučić ne zna ništa o ekonomiji. Milovanović tvrdi da je Đilas značajno uvećao svoje bogatstvo za vreme dok je bio gradonačelnik Beograda i deo vlasti koja je zadužila i uništila zemlju.

milovanovic-greb

„Đilas danas priča da je pošteno zaradio svoje bogatstvo, ali svi znamo da je držao marketinšku agenciju koja je kontrolisala oglase, i koja je praktično porobila medije u Srbiji, a sam Đilas postao jedan od najbogatijih ljudi u zemlji“, kaže Milovanović. On navodi da je Đilas bio i u sukobu interesa, jer je sa Miškovićem držao list Pres.

Milovanović kaže da su smešne Đilasove tvrdnje da je platio ogroman porez u Srbiji, jer je, kako tvrdi, bivši gradonačelnik osnovao mrežu of šor kompanija po celoj Evropi kojima je iznosio novac iz zemlje.

„Đilas je bio gradonačelnik Beograda i deo vlasti koja je zadužila i potpuno rasturila zemlja, uzimajući nepovoljne kredite da bi sačuvali socijalni mir“, navodi Milovanović. Otuda su smešne Đilasove izjave da se Vučić ne razume u ekonomiju, jer je baš on uspeo da povrati na noge zemlju koju su Đilas i njegovi istomišljenici svojevremeno bacili na kolena, kaže Milovanović.

Milovanović nije iznenađen Đilasovom najavom da će tužiti Vučića zbog navodnih neistina koje je izneo o njemu, ma kako te optužbe bile smešne i besmislene, zaključuje Milovanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 24°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana