Mass company proslavila 26 godina na Sajmu automobila Studio B

DruštvoDrustvo Pocetna 22. 03. 2019. 15:45:31

Na ovogodišnjem Sajmu automobila kompanija Mass company proslavila 26 godina kako se na sajmovima uspešno predstavlja sadašnjim i budućim vlasnicima četvorotočkaša. Tom prilikom zaposleni su za posetioce Sajma organizovali nagradnu igru u kojoj mogu da učestvuju svi koji dodju u Halu 2 i da uz malo sreće dobiju nagrade.

 

Novo pojavljivanje kompanije Mass company na sajmu automobila potvrdilo je da duga tradicija sa sobom nosi i neosporan kvalitet proizvoda koji su na raspolaganju vozačima.

I ove godine posetioci sajma mogu da okušaju sreću na štandu te kompanije.

Zaposleni u firmi Mass company prvi su napravili koncept servisiranja automatskih menjača što predstavlja veliku uštedu za vlasnike automobila. Sa druge strane, Motul je generalni sponzor vozačima u mnogim svetskim trkama tokom auto- moto sezone.

Tradicija koju gajimo od samog osnivanja kompanije je da je potrošač uvek u centru pažnje. Naš glavni cilj je da im ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta i originalnog porekla,  da izađemo u susret njihovim željama, zahtevima i očekivanjima, a zahvaljujući njihovim povratnim informacijama u mogućnosti smo da konstantno unapređujemo poslovanje, rekao je Isak Jovanović, direktor kompanije Mass company.

Zaposleni u kompaniji potrudili su se da za posetioce sajma organizuju nagradnu igru koja ih na jednostavan način može dovesti do vrednih nagrada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 30°C
Min: 20°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana