Mali:Puna gradska kasa savršen plen za Ðilasa Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 13. 12. 2017. 14:37:11

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je, povodom najave Dragana Ðilasa da će se kandidovati za gradonačelnika, da se Ðilas ne vraća u politiku jer ima novu viziju za Beograd, već zato što je „očigledno“ da je njemu i „njegovoj družini“ ponestalo para.

mali-saopstenje

„Ðilas je poziciju gradonačelnika koristio za lično bogaćenje, dok su Beograđani grcali u dugovima i borili se da prežive nemaštinu koja ih je zadesila usled pljačke gradske kase“, naveo je Mali u pisanoj izjavi.

On je rekao da je aktuelna gradska vlast, posle velikih sprovedenih reformi, vratila ogromne dugove, spasila ekonomiju, otvorila više od 1.100 gradilišta, smanjila nezaposlenost za 20.000 i isplatila sva potraživanja socijalno ugroženih građana.

„Beograd i Beograđani danas imaju više novca nego ranije i zato je današnja puna gradska kasa savršen plen za Miškovića, Ðilasa i Šapića. Dok su se Beograđani gušili u dugovima većim od milijardu evra, nisu ni znali da su se profiti i milioni na računima Ðilasovih firmi iz godine u godinu uvećavali do čak 800 puta“, naveo je Mali.

On je dodao da aktuelna gradska vlast želi da nastavi da gradi, ulaže u grad, pomaže najugroženijima, “ preko kojih su se tajkuni ranije bogatili“.

„Da gradimo bolju, lepšu i svetliju budućnost, dok Mišković, Ðilas i Šapić novac iz gradske kase žele da stave u svoje džepove i tako Beograđane opet zaviju u crno“, kaže Mali.

Dodaje da Mišković, Ðilas i Šapić imaju pravo da se kandiduju na izborima i pokušaju opet da opljačkaju Beograđane, ali da će im SNS biti ozbiljna prepreka na tom putu.

„I da im nećemo dopustiti da tek tako lako ulete u gradsku kasu i opljačkaju ono što su Beograđani u protekle četiri godine zaradili i uštedeli“, rekao je Mali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Umerena kiša

Trenutna temperatura 13°C

Umerena kiša

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana