Mali:Puna gradska kasa privlači one koji su Beograd ostavili u dugovima Studio B

BeogradBeograd Pocetna 06. 10. 2017. 21:21:44

Novac koji je ranije trošen na pokrivanje dugova javnih preduzeća danas ulažemo u konkretne projekte koji će unaprediti kvalitet života naših sugrađana, rekao je u emisiji „Panorama”, Studija B, gradonačelnik Siniša Mali.

panorama-mali

Stanovnici prestonice na primeru rada gradskih službi i preduzeća na svakom koraku mogu da vide razliku između aktuelne i prethodne vlasti, u šta se, kaže, obilazeći javna preduzeća, još jednom i lično uverio.

U poslednjih mesec dana posetio sam sva gradska preduzeća, rekao je Mali i poručio da mu je jedan od najvažnijih ciljeva bio da u razgovoru sa zaposlenima sazna šta je urađeno, šta nije dobro i kako to može da se popravi. Zajednička reakcija je da su svi, pre svega, zadovoljni novom atmosferom i spremni da rade jer vide da to ima efekta, rekao je gradonačelnik i podsetio da su ranije glavna tema bili dugovi, a da su oni kumulativno u gradskim preduzećima pre četiri godine iznosili dve milijarde dinara.

Oni koji su prestonicu ostavili u dugovima, a građanima ubili nadu da imaju budućnost, kampanju za povratak grade na neargumentovanim kritikama svega što smo mi uradili, kaže Mali i dodaje da se iza svega krije nedostatak ideja.

Jedini zajednički interes tajkuna i onih koji bi da se vrate na vlast jeste novac, kaže gradonačelnik. Gradska kasa je ponovo puna i njih to, naravno, privlači, kaže Mali i poručuje da su građani prozreli njihovu nameru da povratkom na vlast dođu u priliku da gradske pare ponovo prebacuju u svoje džepove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Oblačno

Petak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -1°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana