Mali: Stranka odlučuje o kandidatu za gradonačelnika i listi Tanjug

BeogradBeograd Pocetna 13. 10. 2017. 11:39:09

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će stranački organi SNS-a doneti odluku o tome ko će biti kandidat vladajuće partije za novog gradonačelnika, kao i o tome da li će biti na listi kandidata za Skupštinu Grada Beograda.

mali

Mali je u intervjuu za „Večernje novosti“ rekao da još uvek nije odlučeno da li će SNS na gradskim izborima nastupiti samostalno ili kao koalicija i dodao da je „najbitnije da svi u stranci rade kao tim“. On je istakao da je siguran da će ko god bude kandidat SNS za gradonačelnika biti posvećen gradu i građanima i da je to, kako je rekao, najvažnije.

Mali je naveo da je aktuelna vlast od Beograda napravila najveće gradilište u ovom delu Evrope. „Zidaju se Beograd na vodi i nekoliko novih stambenih projekata. Doveli smo i Meitu, Ikeu, Hamilton…“, podsetio je gradonačelnik Beograda.

Komentarišući spekulacije o povratku Dragana Ðilasa na političku scenu i njegovoj mogućoj kandidaturi na beogradskim izborima, Mali je rekao da je bivši gradonačelnik „za tolike godine vladavine uradio samo jednu fasadu, repliku Terazija, koju je vetar oduvao, a koja građane košta 600.000 evra“. „A mi smo ove godine obnovili 200 zgrada“, naglasio je Mali i dodao da je Ðilas već pokazao da mu je jedini interes njegovo i bogaćenje njegovih saradnika.

Na pitanje da li bi ponovo bio kandidat za gradonačelnika Beograda da nije bilo afere „Savamala“, Mali je odgovorio da je Tužilaštvo izreklo svoj stav u vezi sa tim slučajem i da njega, kako je rekao, nema u tim izveštajima. Gradonačelnik je dodao da je „iz nekog razloga podneo najvecći teret i da su ga, kako je naveo, razapinjali po medijima da bi minimizirali rezutate gradske vlasti. „Osim “Savamale“, tu je i lažna afera ““24 stana u Bugarskoj“, diploma… Ja se samo nadam da će u ovom slučaju pravda biti zadovoljena“, rekao je Mali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 30°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana