Mali: Ponosni smo na ravnomeran razvoj Beograda Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 22. 02. 2018. 22:40:05

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali tokom posete porodicama u Rogači, u opštini Sopot, naglasio je da je ravnomeran razvoj Beograda prioritet.

sns-kampanja-sopot-mali-tanjug

„Za nas je važno da se Grad Beograd ravnomerno razvija, kako u centru grada tako i za one koji žive dalje od centra, to je odgovorna politika na koju smo kao Srpska napredna stranka veoma ponosni“, kazao je Mali i dodao da se opština Sopot nikada brže nije razvijala i da nikada više novca nije dolazilo u Sopot.

Mali je naglasio da je posebno važna podrška poljoprivrednicima, te da je Grad Beograd izdvojio 175 miliona dinara subvencija za novu mehanizaciju, opremu i junice, kao i za sve ono što je poljoprivrednim proizvođačima u Beogradu potrebno kako bi unapredili proizvodnju.

„To je primer odgovorne politike gde se bavimo i preduzetnicima i malom privredom, ali i poljoprivredom koja je osnovna grana razvoja Beograda u budućnosti“, zaključio je Mali i pozvao građane da 4. marta glasaju za listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd!“, jer je samo to garant za bolji život i sigurnu budućnost svih Beograđana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Ponedeljak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 15°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana