Mali: Osuđujem pokušaj opstruisanja projekta „Da se radi i gradi po tvom“ domaći mediji

BeogradBeograd Pocetna 07. 12. 2017. 18:37:54

Gradonačelnik Siniša Mali izjavio je da predsednici opština Stari grad i Novi Beograd pokušavaju da demotivišu građane za učešće u projektu „Da se radi i gradi po tvom“ navodeći da su sve ostale opštine postavile štandove za građane u zgradama opština kako bi mogli da učestvuju u projektu.

mali--0712-1

„Osuđujem pokušaj opstruisanja projekta svih Beograđana „Da se radi i gradi po tvom“ od strane nekolicine predsednika opština. Očigledno je da predsednici opština Stari grad i Novi Beograd, zarad sticanja jeftinih političkih poena, pokušavaju da demotivišu Beograđane da se uključe u Projekat i učestvuju u procesu odlučivanja o budućnosti njihovog grada“ rekao je Mali.

Lično je, kaže, pozvao sve predsednike beogradskih opština, uključujući i predsednike opština Stari grad i Novi Beograd, da omoguće Beograđanima koji žive u njihovim opštinama priliku da daju svoje predloge i planove za bolji, lepši i moderniji Beograd.

mali-0712-2

„Međutim, neki su samovoljno, ne razmišljajući o šteti koju nanose svojim sugrađanima, javno odbili da učestvuju u Projektu, dok drugi pokušavaju da ih opstruišu u želji da od Beograda naprave bolje i lepše mesto za život“ rekao je gradonačelnik.

mali-0712-3

Dodaje da je projekat osmišljen za sve Beograđane, „a ne samo za predsednike opština Stari grad i Novi Beograd“.    On je apelovao na predsednike tih opština da „lične sujete stave na stranu“ i da isključivo gledaju interese svojih sugrađana koji žele da učestvuju u Projektu.

„Obaveštavam stanovnike opština Stari grad i Novi Beograd da će Grad Beograd i za njih obezbediti po 10 miliona dinara ukoliko samovolja predsednika tih opština ipak preovlada nad opštim interesom“, poručio je Mali.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 2°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Susnežica

Max: 5°C
Min: 2°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana