Mali: Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj fazi Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 05. 12. 2018. 11:03:47

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio da je Nacrt zakona o poreklu imovine u završnoj fazi i očekuje da će javna rasprava o tome biti organizovana u narednih nekoliko meseci.

Beograd, 30. novembra 2018.- ARHIVSKA FOTOGRAFIJA od 8. juna 2018.- Ministar finansija Srbije Sinisa Mali izjavio je danas Tanjugu da je u trecem kvartalu, prema podacima Republickog zavoda za statistiku, nezaposlenost pala na 11,3 odsto, sto je, kako kaze, jos jedna potvrda ozbiljne i odgovorne politike koju vodi Vlada Srbije. FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

Mali je u Skupštini Srbije rekao da na tom rešenju rade predstavnici Ministarstva pravde, Ministarstva finansija i Poreske uprave.

„Zakon je u završnoj fazi pripreme i čim bude završen biće predstavjen javnosti. Organizovaćemo i javnu raspravu kako bi svako zaintresovan mogao da da svoje mišljenje. To očekujem u narednih par meseci“, rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, cilj vlade je da se napravi sprovodljiv zakon koji će dati mogućnost da se utvrdi poreklo imovine, ali i da se izbegnu bilo kakve zloupotrebe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Delimično oblačno

Utorak
Promenljivo oblačno

Max: 9°C
Min: 5°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana