Mali: Dodatne mere obezbeđenja u odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 13. 07. 2017. 13:24:32

Gradonačelnik Siniša Mali dao je nalog da se hitno sprovedu aktivnosti na uvođenju dodatnih mera obezbeđenja u svim odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu imajući u vidu da su centri za socijalni rad u nadležnosti jedinica lokalnih samouprava.

mali-gradonacelnik

Mali je izrazio najdublje žaljenje zbog tragičnog događaja koji se juče dogodio ispred Centra za socijalni rad u Rakovici i istakao da su najbitniji bezbednost zaposlenih i građana koji dolaze u odeljenja Centra za socijalni rad.

Gradonačelnik je pohvalio pripadnike Komunalne policije, koji su se odmah našli na licu mesta i sprečili još veću tragediju.

Grad Beograd redovno obezbeđuje materijalna sredstva za nesmetano funkcionisanje Gradskog centra za socijalni rad, uključujući i sredstva za fizičko obezbeđenje objekata odeljenja ovog centra na svih 17 gradskih opština.

One Response to “Mali: Dodatne mere obezbeđenja u odeljenjima Gradskog centra za socijalni rad”

  1. Dragan kaže:

    Dobro se setio. Trebalo je ovako nesto da se desi, da bi gopsodin gradonacelnik nesto resio da uradi.
    Zasto uvek cekamo da se nesto desi pa da reagujemo, umesto da se nesto predupredi. Da li je razlog nerad i nemar, usta sam duboko ubedjen, ili nedostatak strucnosti i inteligencije. Sedi se i racari, stranke se bukvalno odradjuju po kratkom postupku i ceka se drzavna plata. Svaka casst gospodo socijalni radnici, koji vatate zjala po ceo dan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Sreda
Oblačno

Max: 2°C
Min: -1°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana