„Lift nije igračka“ u OŠ „Franc Prešern“ Studio B

Objavljeno: 25.10.2017. 13:01 Izmenjeno: 25.10.2017. 18:43

„Lift nije igračka“ naziv je predstave kojom je preduzeće Gradsko stambeno obradovalo prvake u Osnovnoj školi „Franc Prešern“ na Miljakovcu. Da bi  đaci naučili kako da pravilno koriste lift, i u cilju povećanja bezbednosti,  to preduzeće nastavlja da  sa multimedijalnim predavanjima, pa ih nova predstava očekuje već 14. novembra u Pionirskom gradu.

S nestrpljenjem su iščekivali izalazak Vile Liftile na scenu. Osmeh, igra, ali i mnogo novih znanja prenela im je nova drugarica vila, pa sad, kažu znaju kako da se ponašaju kada udju u lift.

Kako je bezbednost najmladjih na prvom mestu „Lift nije igračka“ predstava posvećena najmlađima ih na duhovit uči lepom ponašanju i čuvanju okruženja u kom žive.

Na taj način se neguje građanska kultura, i osnažuje dečija ličnost, što će, kažu u školi Franc Prešern, uticati da najmladji odrastu u savesne gradjane.

Cilj obrazovnih predstava koje preduzeće Gradsko stambeno sprovodi na deset gradskih opština je da se osnovci osim lepog ponašanja, kaže predstavnik tog preduzeca Nikola Ćurčić,  nauče i da pomognu sugrađanima.

Za sve beogradske školarce koji nisu imali priliku da pogledaju predstavu, 14. novembra s početkom u 12 h časova u Pionirskom gradu čeka ih novo druženje sa Vilom Liftilom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Umeren sneg

Trenutna temperatura -3°C

Umeren sneg

Ponedeljak
Moguć sneg

Max: -1°C
Min: -5°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana