Kozarev:Jeremić i Ponoš ubeđuju da kompromisom Srbija gubi Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 22. 08. 2018. 17:08:48

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev kaže da je Vuk Jeremić, Zdravko Ponoš i grupa njihovih saradnika dobila „zadatak“ da javnost u Srbiji ubedi da će naša država izgubiti nešto eventualnim pronalaženjem kompromisnog rešenja za probleme na Kosovu i Metohiji, saopštio je SNS.

sns19012016.jpg

U saopštenju za medije Kozarev navodi da je upravo Jeremić obeležio doba najvećih poraza u političkoj i diplomatskoj borbi Srbije za očuvanje nacionalnih interesa na KiM.

„Njegov poraz pred Međunarodnim sudom pravde, izmeštanje dijaloga Beograda i Prištine iz Ujedinjenih nacija pod okrilje EU, postavljanje graničnih prelaza i albanskih carinika usred naše države, istorijski je poraz srpske nacionalne politike, a istorijska pobeda albanskog državotvornog pokreta na KiM“, smatra Kozarev.

Dodaje da se sada i šef njegovog „vojnog NATO kabineta“ Zdravko Ponoš setio da deli lekcije o vojnoj strategiji, i to „bez trunke srama nakon što je srpsku vojsku po nalogu evro-atlantskih moćnika doveo na ivicu propasti, zagovarajući usput otvoreno ulazak Srbije u savez sa dojučerašnjim neprijateljima“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 12°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana