Konkurs za preduzetnike u oblasti IT-a do 10. septembra Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 25. 08. 2018. 18:01:28

Fondacija Novak Ðoković i magazin Original objavili su konkurs “Original Pitćing Day“ za najbolju startap ideju na temu Tehnološka inovacija u službi čoveka, koji će biti otvoren do 10. septembra.

informatika.jpg-kompjuter-racunar-greb

 

Tim sa najboljim projektom dobiće direktan plasman na Google Launc hpad događaj, čime će se približiti globalnoj Google mreži startapa, ali i podršku u daljem razvoju projekta kroz sistem mentorstva, učešća u Startit akademiji i besplatan radni prostor, saopštila je Fondacija.

Učesnici mogu da se prijave individualno ili u timu, koji može činiti najviše četiri člana, preko vebsajta konferencije Dare to Be Original www.daretobeoriginal.org/pitching-day/.

Prilikom izbora najbolje ideje kriterijumi će biti autentičnost, održivost, kao i nivo njenog pozitivnog uticaja na pojedinca i društvo.

Nakon procesa selekcije, najboljih 10 timova svoje projektne zadatke predstaviće ekspertima i žiriju, ali i brojnim investicionim fondovima, akceleratorima i habovima, kako bi najbolje startap ideje odmah stigle do pravih adresa, a finale se održava 3. oktobra u Startit centru u Beogradu, zvaničnom partneru takmičenja.

„Original Pitc hing Day“ podržali su i Privredna komora Srbije, Naučno-tehnološki park i Razlivalište.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno oblačno

Subota
Pljusak

Max: 20°C
Min: 16°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana