Kompleks „Depo” kupio „BKA development” Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 09. 10. 2017. 13:40:30

Javno nadmetanje za otuđenje objekata sa pripadajućim zemljištem u Bulevaru kralja Aleksandra 142 – kompleksa „Depo” održano je danas. Na javnom nadmetanju najpovoljniji ponuđač je bio „BKA development” d.o.o, za iznos od 4.150.000 evra, saopštio je Sekretarijat za imovinske i pravne poslove. 

depo72024082014

Arhivska fotografija

Iz ovog sekretarijata podsećaju da je 5. septembra u dnevnom listu „Politika” objavljen je oglas o otuđenju iz javne svojine objekata i pripadajućeg zemljišta u Bulevaru kralja Aleksandra broj 142 u Beogradu po početnoj ceni, utvrđenoj od nadležnog organa, u iznosu od 4.078.620 evra.

Po ovom oglasu i u skladu sa pozitivnim propisima, podnete su prijave za učešće u javnom nadmetanju za kupovinu predmetne nepokretnosti od dva pravna lica – „Belestate” d.o.o. i „BKA development” d.o.o. Podnosioci prijava učestvovali su danas na javnom nadmetanju i ponuda „BKA development” bila je najpovoljnija.

One Response to “Kompleks „Depo” kupio „BKA development””

  1. Tramvaj kaže:

    Ovo je trebalo da bude muzej jer se rad o objektu od velikog znacaja za istoriju gradskog saobracaja. Beopgrd je medju prvima u Evropi imao tramvaj sa konjskom, a ubrzo zatim i sa elektricnom vucom….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 17°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana