Koalicija Janković-Jeremić-Ðilas = Fukušima + Černobil Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 01. 12. 2017. 16:18:02

Ono što rade Saša Janković i Saša Radulović je najjasniji pokazatelj njihove nezrelosti, nesposobnosti i nemoći da bilo šta normalno ponude Srbiji, izjavio je danas lider LDP-a Čedomir Jovanović koji je za eventualnu koaliciju Janković-Ðilas-Jeremić rekao da bi bila „mutant“.

cedajovanovicldp20032016.jpg

Jovanović je odgovarajući na pitanje novinara o otvorenom pismu predsednika D BJ Radulovića u kojem tvrdi da mu je predsednik PSG Janković rekao da radi za paralelnu službu bezbednosti koju je 2004. godine osnovala Demokratska stranka rekao da „količina gluposti koja se preliva iz jednog u drugi tvit, iz jednog intervjua u drugi, postaje teret koji ovo društvo ne može da podnese“.

Kako je rekao Radulović govori o Jankoviću, navodeći 2014. kao godinu kada je došlo do njihovog susreta kada je „izašao šokiran ponašanjem Saše Jankovića, ali ne toliko da ne bi dve godine insistirao na koaliciji sa Jankovićem“.

Navodi da je društvo poslalo jasnu poruku liderima D JB i PSG, a to je „iako smo ludi od svega što nam je politika u ovoj zemlji uradila, nismo toliko izgubili razum da bi sa vama tvitovali i učestvovali u vašim ostavinskim raspravama“.

Njihovo ponašanje, poručuje Jovanović, je „magnetna rezonanca“ naše opozicione politike, dodajući da je Srbiji potrebna alternativa koja se, kako je naglasio, ne može graditi na frustracijima ljudi koji su bili „Vučićevi miševi“, dok ih on nije razjurio.

Govoreći o mogućoj koaliciji Jankovića, Jeremića i Ðilasa kaže da „kada bi se spojile Fukušima i Černobil ne bi se dobio mutant kao iz onoga sto nastaje iz te koalicije“.

Jovanović je ponovio da LDP na beogradske izbore kao stranka ide sama, te da nije iznenađen onim što se svaki dan viđa na našoj političkoj sceni, ali i da očekuje da će „perja još leteti“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Slaba kiša

Trenutna temperatura 4°C

Slaba kiša

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 7°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana