Knežević: Izbori presudni, bolji život i za Zrenjanin Tanjzg

Lokalni 2016 20. 04. 2016. 16:41:08

Potpredsednik Srpske napredne stranke i predsednik zrenjaninskog odbora Goran Knežević rekao je danas da su predstojeći izbori presudni, jer se bira između dva puta – jedan koji vodi putem napretka, a drugi predstavlja kockanje sa sudbinom ljudi i budućnosti naše dece.

knezevicgoran20082014.jpg

On je na konferencija za novinare u Zrenjaninu rekao da se na lokalnom nivou SNS kandiduje za još jedan mandat, ali i nastavak svih započetih poslova tokom prethodne četiri godine, saopštio je GO SNS iz Zrenjanina.

Knežević je rekao da se jedan od planova odnosi na infrastrukturne projekte, pri čemu je jedan od najvažnijih projekata autoput Zrenjanin – Beograd, koji predstavlja žilu kucavicu kompletnog razvoja ne samo Banata, nego i cele Vojvodine.

„Ovaj put bi bio direktna veze, pre svega sa Temišvarom, ali i Evropskom Unijom, što samim tim znači i povećan broj investitora i novih radnih mesta“, napomenuo je Knežević.

On je rekao i da se intenzivno radi na izgradnji kanalizacione mreže u gradu i naseljenim mestima o čemu govore i radovi u Ečki, Stajićevu, Kleku, Elemiru i Lazarevu.

Prema njegovim rečima, cilj SNS je i da se uslovi u oblasti zdravstva značajno poboljšaju, pri čemu je najveći prioritet otvaranje kardiovaskularnog centra, kao i da će u Zrenjaninu biti zaposleno šest novih lekara.

Knežević je dodao i da su potpisani ugovori sa osam novih investitora, koji će omogućiti otvaranje 2000 novih radnih mesta i samim tim značajno smanjiti stopu nezaposlenosti u gradu.

Prema njegovim rečima, na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjanin ima 8 727 nezaposlenih, a sa otvaranjem novih radnih mesta stopa će biti smanjena za gotovo 50 odsto.

Takođe SNS planira i da omogući  Zrenjanincima brzo rešavanje svakodnevnih problema, poput bezbednosti u vrtićima, školama i na ulicama.

„Želimo da im otvorimo vrata svih institucija, u koje će moći da dođu  i vikendom i da se obrate nadležnima koji će im rešiti problem“, napomenuo je Knežević.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 4°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 7°C
Min: 1°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana