Kiša i sneg u naredna dva dana Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 12. 02. 2018. 14:17:23

Republički hidrometeorološki zavod najavio je niske temperature i kišu sa susnežicom 13. i 14. februara. U sredu se očekuje i formiranje tanjeg snežnog pokrivača.

kisa28032015

„Beokom servis” apeluje na Beograđane da osiguraju predmete na svojim terasama, kako se ne bi dogodilo da usled pojačanog vetra odlete sa terase i ugroze bezbednost lica i imovine.

Potrebno je osigurati i isturene delove objekata, fasade sklone padu i oluke, kao i predmete na ravnim krovovima.

Zbog situacije koju mogu prouzrokovati kiša i snežne padavine, Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima („Beokom servis”) apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, posebno u višim delovima grada, a u skladu sa postavljenom signalizacijom i vremenskim uslovima. Gradske zimske službe i javna preduzeća biće u pripravnosti.

Za sve informacije građani se mogu obratiti Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima na besplatan broj telefona 0800-110-011 iz fiksne telefonije ili na broj 011/3090-007 za mobilne telefone ili druge telefonske operatere.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Oblačno

Max: 16°C
Min: 8°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana