Kartice sa popustima namenjene mamama sa troje i više dece Beoinfo

BeogradBeograd Pocetna 14. 03. 2018. 15:16:11

Ova kartica, koja nosi naziv „Dole minus tri plus”, nastala je kao potreba da se u celoj Srbiji podigne nivo svesti o borbi protiv bele kuge i predstavlja jednu vrstu pomoći putem popusta koje su određene kompanije i firme dale za korisnike kartice.

vrtici-roditelji-greb

Članica Gradskog veća Mirjana Mavrić sastala se danas sa predsednikom i saradnicima Pokreta za decu „Tri plus” i razgovarala o uvođenju kartice sa popustima za mame sa troje i više dece.

Ovaj popust zaista mnogo znači porodicama sa troje i više dece i ono što je zanimljivo, karticu imaju pravo da koriste svi članovi porodice.

Mirjana Mavrić je zahvalila na inicijativi koju je udruženje „Tri plus” pokrenulo i izrazila želju za podrškom prestonice.

– Mislim da svi zaslužuju ovu karticu, ne samo Beograđani. Ono što je najvažnije jeste da pokažemo onima zbog kojih se vredi boriti i živeti da smo uz njih, a to su naša deca – rekla je Mirjana Mavrić.

Predsednik Pokreta za decu „Tri plus” Vladica Gavrilović naglasio je da postoji velika zainteresovanost za karticu u Beogradu.

Grad Beograd pruža razne vrste pomoći koje roditelji mogu da ostvare, kao i pomoć roditeljima duplih blizanaca trojki i četvorki.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 21°C
Min: 7°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana