Kancelarija za KiM poklonila stoku Srbima u Ostraću Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 06. 09. 2018. 20:03:47

Kancelarija za KiM je poklonila stoku srpskim porodicama u selu Ostraće kod Leška, a pomoćnik direktora Kancelarije Petar Petković obišao je tri porodice u Ostraću, Slavka i Darka Leševića i porodicu Vulović, kojima je pružena pomoć u širenju stočnog fonda.

krava72005092014-stb

 

„Porodice su posebno zahvalne predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zato što svojom politikom čini sve što je moguće kako bi se vekovni kosovski problem rešio“, rekao je Petković.

Kaže da su meštani zahvalni Vučiću i zbog toga što svojom politikom jača državu, pre svega, u ekonomskom smislu i što će i ubuduće takve pomoći biti sve više.

Dodao je i da mu je drago što pomoć Kancelarije za KiM u Ostraću ide u prave ruke i ističe da je ona kontinuirana i da se trude da pomognu svuda gde mogu, a posebno ljude u ruralnim sredinama.

„Imali smo priliku da direktno u razgovoru sa meštanima vidimo koliko su oni zadovoljni i srećni i koliko shvataju da država Srbija misli na njih i da ih nikada neće ostaviti. Zato Kancelarija i služi, da bude uvek uz svoj narod“, dodao je Petković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 23°C
Min: 12°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana