Kakvu vodu pijemo? Studio B

EkonomijaEkonomija Pocetna 16. 11. 2017. 18:12:37

Institut za medicinska istraživanja Univerziteta u Beogradu uz podršku Medicinskog fakulteta i kompanije Voda Voda organizovao je predavanje  sa temom „Zašto je važno kakvu vodu pijemo“. 

voda

 

U velikoj sali Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu predstavljeni su rezultati najnovijih istraživanja koji odgovaraju na pitanja: zašto je voda važna za ljudski organizam, da li konzumiramo dovoljno vode, da li je važno koju vodu pijemo i kakvog je kvaliteta. Odgovore na pitanja dali su eminentni stručnjaci iz ove oblasti.

Bilo je izuzetno korisno čuti mišljenje i jednog od proizvođača flaširanih voda iz premijum brenda Vojina Đorđevića,  da je Srbija bogat resurs izvanrednih voda možda najbolje pokazuje kompanija „Voda Voda“ koja sa 605 metara dubine uzima prirodno prečišćenu vodu koju direktno flašira i izvozi u brojne inostrane zemlje.

Ova kompanija takođe je jedan od pionira saradnje sa najeminentnijim ustanovama u Srbiji koje utvrđuju kvalitet i sastav ove sirovine od koje je sačinjen svaki živi organizam i veći deo naše planete.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 2°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Susnežica

Max: 5°C
Min: 2°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana