Jovičić uputio telegram saučešća povodom smrti Raše Popova Studio B

BeogradBeograd Pocetna 21. 04. 2017. 16:16:43

Povodom smrti legendarnog dečijeg pisca i publiciste Raše Popova, porodici je telegram saučešća i venac u ime opštine Palilula uputio i predsednik opštine Aleksandar Jovičić.

rasa-popov

Sa velikim žaljenjem i tugom primili smo vest o smrti našeg velikog Raše Popova, naseg Palilulca. Ponosni smo što je Raša Popov bio stanovnik opštine Palilula i što deo njegovog duha i stvaralaštva pripada Paliluli. Molim vas da u ime Opštine Palilula i u moje lično ime primite najiskrenije saučešće. Predsednik GO Palilula Aleksandar Jovicic – naveo je Jovičić u telegramu.

Samo pre par meseci Aleksandar Jovičić sa saradnicima posetio je poznatog dečijeg pisca u njegovom domu na Paliluli i tom prilikom u ime opštine Palilula uručio mu računar. Uz dela „Čika Raše“ odrasle su mnoge generacije. Ovo je samo mali znak pažnje i zahvalnosti što ste nas kroz svoje pesme i priče naučili da postanemo dobri ljudi i ostanemo velika deca, jer deca su najčistija i najiskrenija bića – rekao je pri poslednjem susretu sa Popovim Jovičić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Sumaglica

Trenutna temperatura 1°C

Sumaglica

Utorak
Susnežica

Max: 1°C
Min: 0°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana