Jovičić: Do kraja godine neće biti ni jedne ulice bez asfalta na Paliluli Studio B

BeogradBeograd Pocetna 16. 03. 2019. 10:09:01

Do kraja godine 32 ulice će biti asfaltirane i kada ovo završimo na Paliluli neće ostati ni jedna ulica koja neće imati asfalt – poručio je predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić.

asfalt-ulica-palilula

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je radove na asfaltiranju dve ulice u naselju Mali Zbeg u Borči. -Danas su asfalt dobile ulice Junaka sa Cera, koja je dugačka 300 metara i Dicinska 37. dužine 227 metara. Vrednost ovih radova je oko pet miliona dinara – rekao je Jovičić.

On je istakao da su ove dve ulice prve od ukupno 32 koje će biti asfaltirane do kraja godine- poručio je Jovičić. -Mi smo za asfaltiranje ove 32 ulice izdvojili ukupno 100 miliona dinara i kada ovo završimo na Paliluli neće ostati ni jedna ulica koja neće imati asfalt – poručio je Jovičić.

Kada je Srpska napredna stranka na lokalnim izborima 2016. godine preuzela odgovornost, na opštini Palilula bilo je više od 120 ulica koje nikada nisu asfaltirane i rukovodstvo opštine na čelu sa predsednikom Aleksandrom Jovičićem tada je obećalo gradjanima da će do kraja mandata sve ulice na teritoriji najveće i najrazudjenije beogradske opštine dobiti asfalt, stoji u saopštenju opštine Palilula.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 29°C

Pretežno oblačno

Subota
Pljusak

Max: 20°C
Min: 16°C

Pljusak

Vremenska prognoza za 5 dana