Jovanov:Politički program opozicije vređanje i nasilje Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 06. 12. 2018. 20:45:58

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov danas je u okviru kampanje za lokalne izbore u Kuli, zakazane za 16. decembar, razgovarao sa mladima, kao i sa simpatizerima stranke u tom mestu i poručio im da sve što se radi danas u Srbiji, radi se zbog mladih ljudi, budućnosti ove zemlje i generacija koje dolaze.

jovanov-sns

Za razliku od opozicije, rekao je Jovanov, čiji je jedini politički program nasilje i uvrede.

„Juče je napadnuta naša kandidatkinja za odbornicu u Lučanima. Isprebijali su ženu, psovali je, pretili joj, a niko nije čuo da je neko od njih to osudio“, rekao je Jovanov.

On je dodao da takođe ništa nisu rekli na najodvratnije vređanje Maje Gojković, a cerekaju se i smeškaju kada neko vređa Vučićevu porodicu.

„Nema člana porodice Aleksandra Vučića koga nisu provlačili kroz blato i koga nisu vređali. I pošto nemaju ni politiku, ni rezultate, Ðilas, Jeremić i Obradović nude mržnju i glavna im je potreba da zadovolje one Tviter – psihopate i dobiju od njih odobravanje“, rekao ej Jovanov.

Prema njegovim rečima, u Kuli su junački pobegli sa megdana. „E, to je njihova poruka Kuljanima. Oni vam poručuju da ih je za vas baš briga. Niste vi za njih dovoljno bitni da se pokrenu iz toplih vračarskih stanova i dođu ovde da sa vama razgovaraju“, rekao je Jovanov.

On je u Kuli još jednom postavio pitanje kako je Dragan Ðilas svojim firmama za samo devet godina vlasti namestio pet stotina miliona evra prometa, a da u to vreme ni čačkalicu nije proizveo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 20°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Mogući pljuskovi

Max: 20°C
Min: 14°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana