Jovanov: Lista za beogradske izbore u ponedeljak Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 11. 01. 2018. 10:53:23

Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da će u ponedeljak naprednjaci usvojiti listu za beogradske izbore i da će na njoj biti poznatih javnih ličnosti iz sveta kulture, sporta.

Jovanov-pink-printscreen

printscreen TV Pink

„Stalno se predstavlja da je intelektualna elita na drugoj strani, protiv nas, pokazaćemo da to nije tako. U ponedeljak imamo sednicu na kojoj ćemo usvojiti listu na kojoj će biti pojedinci, poznati Beograđani, koji su sve ostvarili u svojim karijerama“, rekao je Jovanov za TV Pink.

On je dodao da će čim budu raspisali izbori SNS objaviti listu, da će na njoj biti i aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mali, ali da neće biti prvi na listi.

Pred Beograđane će, kako kaže, naprednjaci izaći sa rezultatima koje je ostvarila gradska vlast predvođena Sinišom Malim, a to je da je dug grada koji je, kako kaže, ostavio Dragan Ðilas od 1,2 milijarde evra saniran, grad postavljen na noge i nikada nije bilo više gradilišta.

Dodaje da je gradska uprava pođednako brinula o svim opštinama i o podavalskim selima i centri grada, a ne kao njihovi prethodnici samo o dve centralne gradske opštine.

„Naš posao je da zaštitimo Beograd od novog propadanja, novog zaduživanja“, reako je Jovanov i dodao da su lokalni izbori u pet opština u Srbiji pokazali kako opozicija funkcioniše „tamo gde nema para u budžetima oni se ne kandiduju“.

 

I patrijarh je morao da prođe „toplog zeca“ sajber patriota

Funkcioner SNS Milenko Jovanov kaže da je i patrijarh srpski Irinej morao da prođe „toplog zeca“ od „sajber patriota i internet junaka“ kao i svi koji kažu da se predsednik Srbije Aleksandra Vučića zalaže za očuvanje Kosova i Metohije.

„Svako ko kaže istinu da se Vučić bori za Kosovo prođe kroz “toplog zeca“ sajber patriota i internet junaka koji imaju potrebu da unize svakoga ko bilo šta kaže što se ne slaže sa njihovim fikcijama i njihovim umišljanjima“, rekao je Jovanov gostujući na TV Pink.

On je dodao da je mitropolit crnogorski Amfilohije kritikovao predsednika za nešto što nije uradio, već mitropolit „predviđa da će da uradi“.

„Oni vide da će Vučić da izda Kosovo. Vučić koji je sprečio da Kosovo uđe u Unesko, koji je omogućio Srbima sa KiM da žive lakše, za čijeg mandata je rođeno najviše beba“, rekao je on.

Dodaje da je za mitropolita izdajnik Vučić koji nije priznao Kosovo, a prijatelj i darovit čovek Milo Ðukanović koji je priznao Kosovo.

„Amfilohije se kandidovao za lidera impotentne opizicije u Srbiji koja nema očigledno ni ideju ni program pa im treba glasnogovornik da kaže nešto što ne znaju ili ne smeju“, zaključio je on.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 2°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Susnežica

Max: 5°C
Min: 2°C

Susnežica

Vremenska prognoza za 5 dana