Jovanov:Fabrike su prave, kao i imovina Šutanovca Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 17. 12. 2017. 15:43:31

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je danas da su fabrike na jugu Srbije prave, kao i Klinički centar u Nišu, baš kao što je prava imovina koju poseduje lider DS Dragan Šutanovc.

sns19012016.jpg

Odbacujući kao neistinite navode Šutanovca o lažnim investicijama na jugu Srbije, Jovanov u saopštenju ističe da su „pravi pogoni i fabričke hale „Džonson elektrika“, „Astera“, „Leonija“, „Cumtobela“ i drugih investitora u Nišu, baš kao što je pravi pašnjak na Vračaru Dragana Šutanovca“.

Jovanov ističe i da je pravi Klinički centar u Nišu, koji je danas otvoren na ponos čitave Srbije, „baš kao što je pravih 300.000 evra na deviznom računu Dragana Šutanovca“.

„Prava je fabrika „Teklas automotive” u Vladičinom Hanu, baš kao što su pravi ručni satovi Dragana Šutanovca, za koje njegove stranačke kolege kažu da vrede više desetina hiljada evra“, navodi Jovanov.

On kaže i da zato narod Srbije podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

„Zato što zna da time što podržava Vučića, podržava onoga ko se bori za narod, a ne za sebe, kao i da ne omogućava da se raznim „šutanovcima“, koji na vlast dolaze u pocepanim patikama i izbledelim farmerkama, a odlaze podgojeni i obučeni u najskuplja odela, pune novčanici i slamarice, dok oni završavaju na ulici bez posla“, zaključio je Jovanov u saopštenju, saopštila je SNS.

Šutanovac je prethodno u Kostolcu rekao da se građanima umesto boljeg života nude lažne fabrike i lažne investicije i da zato sve više njih napušta Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Umerena kiša

Trenutna temperatura 13°C

Umerena kiša

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 19°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana