Jovanov :Laži Jankovića i Jeremića o pravosuđu i dugu Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 25. 01. 2018. 20:36:07

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je večeras da su se Saša Janković i Vuk Jeremić oglasili lažima o pravosuđu i dugu, navodeći da oni o tome ništa ne znaju, da ih za bilo šta od toga nije briga, već da su samo željni narodnih para i budžeta Beograda

Jovanov-pink-printscreen

„Da išta znaju, znali bi da je Srbija svoj javni dug spustila na 57 odsto BDP-a i da se prvi put on nalazi ispod nivoa Mastrihta.

Takođe, da zaista brinu za dugove, ne bi danas stali iza Dragana Ðilasa koji je zadužio Beograd za 1,2 milijarde evra! Da im je zaista stalo do pravosuđa, ne bi se okruživali Miškovićevim sudijama i uzurpatorima Advokatske komore Beograda“, istakao je Jovanov, saopštila je SNS.

On ocenjuje da članovima „lopovsko-tajkunske“ koalicije ni do čega njima nije stalo, osim do toga da ispune želju svog šefa Miroslava Miškovića i „dočepaju se fotelja i vlasti, kako bi ponovo mogli da otimaju, pljačkaju i bogate se“.

„Siguran sam da će Ðilas, Šapić, Jeremić, Janković i ostali članovi žuto – riđe koalicije ostati kratkih rukava, jer ih je narod dobro upoznao i dobro zna o kakvim se prevarantima i lopužama radi, i da će podršku dati ljudima koji grade Beograd, i koji rade za Beograđane, i koji vraćaju dugove koje su ovi prevaranti ostavili iza sebe“, istakao je Jovanov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana