Jovanov: DS na vlast došla paleći Skupštinu i TV Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 09. 11. 2018. 16:29:39

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov je izjavio da građani Srbije odlično znaju da je Demokratska stranka „na krvavim rukama pripadnika „Surčinskog“ i „Zemunskog“ klana zgrabila vlast u Srbiji, tako što je najpre zapalila Skupštinu, pa televiziju, a zatim na ulici prebijala političke neistomišljenike“.

milenko-jovanov-sns

Nakon otimanja vlasti, pripadnici ove stranke odužili su se onima koji su ih na vlast doveli, pa su im omogućili da po Srbiji asfaltiraju, rade i grade, a od Šarića su napravili najveće investitore koji su pokupovali hiljade hektara zemlje u Vojvodini, razna preduzeća i kombinate, rekao je Jovanov.

Naveo je da su se funkcioneri DS posebno usavršili za privredni kriminal, koji su, kaže, razvili do krajnjih granica i opljačkali sve što se opljačkati moglo u Srbiji i išli su dotle „da su pljačkali i decu ometenu u razvoju, kojoj su oteli novac namenjen za njihov objekat i strpali ga u svoje džepove“.

Jovanov dodaje da je zato DS kažnjena te da ih nisu kaznile sudije koje su birali na sednicama svojih stranačkih odbora, nego narod, „pa su danas samo mali, poslušni partner Boška Obradovića i Dveri“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 21°C
Min: 7°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana