Jovanov: Danas Srbijom upravljaju ljudi koji misle o državi Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 15. 10. 2018. 09:46:56

Za prvih 10 godina možemo da kažemo da smo postigli takve rezultate, da oni koji se busaju u grudi kako sve znaju, takve rezultate ne bi mogli da postignu ni u narednih 100 godina, ocenio je u Čačku potpredsednik SNS Milenko Jovanov.

jovanov-sns

„Pokazali su svojim radom, odnosno neradom, da su mislili samo o sebi i da nisu mislili o građanima, ni o tome kako da unaprede svoje gradove i opštine. Prioritet su im bile njihove funkcije, fotelje i to koliko će tog dana novca da odnesu kući“, rekao je Jovanov sinoć, na proslavi 10 godina od osnivanja Gradskog odbora SNS u Čačku.

On je istakao da se dramatična promena desila u Srbiji kada je odgovornst preuzela SNS.

„To je Srbija čekala, tome se nadala i dočekala. Vi ste videli i nove saobraćajnice i autoput i onaj tunel, za koji su rekli da ni kamion ne može da prođe kroz njega. Nastavljamo dalje sa izgradnjom auto – puta i puta Preljina – Pojate, koji će od Čačka napraviti važno saobraćajno čvorište“, kazao je funkcioner SNS.

Jovanov je rekao da SNS opravdala podršku koju je dobila i da je traži podršku za reči, već za dela koja su jasna, proverljiva i koja svim građanima Srbije čine dobro.

Prema njegovim rečima, u industrijsku zonu država je uložila preko tri miliona evra, doveli smo strane investitore, gde će biti otvoreno više od 1.000 radnih mesta.

„Čačak će ubrzo doći u situaciju kao što su pojedini gradovi i opštine, gde će se međusobno poslodavci takmičiti ko će da uzme boljeg radnika. A radnik će doći u situaciju da bira kod koga će da radi i da bira bolje uslove. Prošlo je vreme onih koji su se bogatili na muci radnika, došlo je da vreme da svaki radnik koji pošteno živi od svog rada taj rad može pošteno i da naplati“, kazao je Jovanov.

Da se borimo i sačuvamo Srbiju, stabilnu i jaku

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov poručio je naprednjacima u Čačku da se moraju boriti za Srbiju i da je sačuvaju ističući da postoje mnogi kojima se ne sviđa da Srbija bude stabilna i jaka, već država koja kleči i prosi u odnosu na državu koja ima suficit u budžetu.

„Ne treba nam Srbija ove udružene družine čiji lider kaže da bi predsednicu Vlade Srbije trebalo silovati 30 dana, jel to politika koja će u Srbiji nekome doneti dobro? Hoćemo li takvima da prepustimo Srbiju? Ukoliko nećemo…onda moramo da se borimo za Srbiju i da je sačuvamo“ rekao je Jovanov.

„Moramo da sačuvamo stabilnost i na unutrašnjem i na spoljnom planu. Postoje mnogi kojima se ne sviđa da Srbija bude stabilna i jaka, već im se sviđa država koja kleči i prosi u odnosu na državu koja ima suficit u budžetu, koja kupuje novo oružje i avione za svoju vojsku. I zato će pokušati da u Srbiji urade sve ono što su već jednom uspeli, ali mi tome moramo stati na put“ naveo je Jovanov u obraćanju članovima SNS u Čačku na obeležavanju 10 godina stranke.

Upitao je i kako drugačije objasniti milone Dragana Ðilasa nego time da je sve oduzeto od građana.

„Još jače i energičnije moramo se boriti za SNS, i za politiku Aleksandra Vučića. Ne smemo ćutke da prelazimo preko napada na njega”, kazao je

Jovanov i istakao da se mora podržati politika koju Vučić vodi kada je u pitanju KiM.

To je prvi predsednik koji je svog sina poveo na Kosovo, istakao je Jovanov i ukazao da je Vučić napadnut zbog toga od strane onih koji svoju decu šalju po Berlinu i Londonu.

„Moramo da sačuvamo stabilnost da bi se nastavio ekonomski rast u Srbiji, kako bi mladi videli šansu da ostaju i ovde formiraju porodice. Moramo biti spremni da se borimo, pobeđujemo i da ćemo svakog dana raditi sve što je u našoj moći kako bi Srbija bila bolja nego što je bila juče, pre 10 dana ili pre 10 godina”, zaključio je Jovanov.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 11°C

Vedro

Sreda
Sunčano

Max: 19°C
Min: 9°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana