Jeftini trikovi opozicije Studio B

BeogradBeograd Pocetna 11. 10. 2018. 16:10:03

Opozicija pokušala da zloupotrebi sednicu skupštine Beograda pričom o stanju bezbednosti u gradu.  Ovo je samo još jedan u nizu pokazatelja da se opozicija služi neistinama i jeftinim trikovima kako bi   pokušali da uberu neki politički poen, kaže Goran Vesić. 

staridvor13032015.jpg

Predstavnici Saveza za Srbiju izneli su niz lažnih tvrdnji o dramatičnom pogoršanju bezbednosti u gradu čime su pokušali da utiču na sam tok sednice.

Ovo nije prvi put da članovi saveza za silovanje predvođeni Đilasom, Jeremićem i drugim članovima pokušavaju da nametnu temu kojoj tu nije mesto, kaže zamenik gradonačelnika Goran Vesić. On je zamolio  opoziciju da ne koriste sednicu skupštine grada kako bi skupljali jeftine političke poene.

Skandalozno je da svaki put kada raspravljamo o rebalansu budžeta i drugim važnim odlukama za Beograđane imamo isti scenario koji nam priređuje Savez za Srbiju predvođen Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem, kaže Vesić. Članovi tog saveza  nisu se zaustavili na besmislenom zahtevu da se raspravlja o bezbednosti u gradu, nego su tražili da na sednicu dodje ministar Stefanović koji je, navodi Vesić, poslanicima u skupštini Srbije već odgovarao na sva pitanja koja se tiču bezbednosti u glavnom gradu.

Pored toga što su na različite načine pokušavali da promene tok sednice, predstavnici saveza za Srbiju su dostavili rešenje da se sa dnevnog reda povuče odluka o podizanju spomenika Vasku Popi.

Vesić podseća da je sednica odbora za podizanje spomenika i trgova održana u utorak i da se na njoj odbornici opozicije, iako su pozvani, nisu pojavili.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 13°C

Oblačno

Subota
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 13°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana