Jača saradnja banjalučkog i Aerodroma „Nikola Tesla“ Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 16. 04. 2018. 16:42:14

Unapređenje saradnje, aktivnosti u sferi komercijalnog poslovanja, uključujući pomoć pri dovođenju novih avio-kompanija u Banja Luku, bile su glavne teme današnjeg razgovora u Beogradu između čelnih ljudi Aerodroma „Nikola Tesla“ i Međunarodnog aerodroma Banja Luka.

aerodrom-nikolatesla-stb

 

Kako je saopšteno iz beogradske vazdušne luke, v.d. generalnog direktora Aerodroma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević razgovarao je sa v. d. generalnog direktora Međunarodnog aerodroma Banja Luka Duškom Kovačevićem koji je boravio u poseti beogradskom aerodromu radi produbljivanja saradnje koja intenzivno postoji već nekoliko godina.

Saradnja dva aerodroma zasnovana je na tehničkoj pomoći, koju stručne službe beogradskog aerodroma pružju kolegama u Banja Luci. Stručna pomoć predstavlja donacije aerodromske opreme i obuke koje Centar za stručno osposobljavanje pruža u oblasti poslova iz zemaljskog opsluživanja.

Sastanku su u ime Aerodroma „Nikola Tesla“ prisustvovali i izvršni direktor Raša Ristivojević, direktor Tehnike Dragan Dimitrijević, direktor Obezbeđivanja Vladimir Mićić, direktor Komercijalnog poslovanja i marketinga Miodrag Mirković, kao i Dario Srdić, šef službe Prihvata i otpreme Međunarodnog aerodroma Banja Luka.

Predstavnici menadžmenta aerodroma Banja Luka su, u pratnji kolega sa beogradskog aerodroma, obišli Aerodrom „Nikola Tesla“, gde su se upoznali sa tehnologijom prihvata i otpreme putnika i prtljaga, opslugom vazduhoplova, kao i izvršenim investicijama u cilju modernizacije i unapređenja infrastrukture Terminala 1 i Terminala 2, navodi se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana