Izvučeni prvi ovogodišnji dobitnici igre „Uzmi račun i pobedi“ Tanjug

EkonomijaEkonomija Pocetna 03. 03. 2018. 19:40:52

U prvom izvlačenju u okviru ovogodišnje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, izvučeni su dobitnici 33 nagrade, među kojima su stan u naselju Braće Jerković u Beogradu, 12 automobila „fijat 500 L“ i 20 robnih vaučera.

racun-fiskalni-koverti

 

Glavnu nagradu, stan u beogradskom naselju Braće Jerković, dobila je Dejana Lukić iz Zemuna, a njen koverat sa 10 fiskalnih računa, izvukla je naša poznata teniserka Jelena Janković.

Dvanaest automobila „fijat 500 L“ dobili su Dragan Brakočević, Silvija Lukša, Ana iz Leskovca, na koverti prezime nije moglo da se pročita, Mile Momčilović, Radojka Novaković, Slađan Arsić, Živko Radojčić, Loza Mitov, Branko Vujaković, Dragica Duka, Jovan Živković i Olgica Stanković.

Dobitnici 10 vaučera DIS-a su Toplica Antić, Maja Antonijević, Nada Obradović, Draško Savić, Ljiljana Milenović, Miroslav Milošević, Milenka Simić, Željka Živković, Vladimir Smiljanović i Verica Ðokić.

Deset vaučera „Tehnomanije“ u iznosu od po 60.000 dinara dobili su Dušan Renovčević, Zora Popadić, Slavica Ivanović, Dragan Petronijević, Milorad Krsmanović, Bojan Aleksić, Svetlana Jokić, Dušanka Jovanović, Tadija Jovančić i Milica Milošević.

Osim Jelene Janković, nagrade su izvlačili automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i basketaši Marko Ždero, Dejan Majstorović i Marko Savić.

Imena dobitnika biće zvanično objavljena u dnevnom listu „Politika“ u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i Radio-televizije Srbije.

U prvom ovogodišnjem izvlačenju učestvovale su sve koverte koje su pristigle na šaltere „Pošte Srbije“ do kraja radnog vremena u petak, odnosno, do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta.

Koverte koje nisu danas izvučene ili koje su stigle posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima, kojih će biti još sedam.

Prvom izvlačenju na RTS-u prisustvovao je i ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Ðorđević koji je naveo da je ova nagradna igra još jedna od mera Vlade u borbi protiv sive ekonomije.

Ðorđević je rekao da se, osim suzbijanja sive ekonomije, na ovaj način stimulišu građani da uzimaju fiskalni račun, čime ostvaruju državi prihod, koji se reflektuje na bolji životni standard.

Sledeće izvlačenje nagrada, kako je najavljeno, biće održano u subotu, 10. marta.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se u okviru akcije Vlade Srbije „Godina borbe protiv sive ekonomije“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Ponedeljak
Malo i umereno oblačno

Max: 23°C
Min: 12°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana