Izgoreli fabrika i salon nameštaja u Kovačici RTS

HronikaHronika Pocetna 29. 07. 2016. 07:16:06

Vatra koja je dostizala visinu od nekoliko metara za vrlo kratko vreme je zahvatila i salon nameštaja i fabriku u Kovačici koji su bili puni lako zapaljivih predmeta.

vatrogasac72011082014.jpg

U Kovačici je sinoć u 19.20 izbio požar u kojem su izgoreli fabrika nameštaja „Padina-komerc“ i salon nameštaja. Nema povređenih osoba, a materijalna šteta je velika.

U ovom požaru je načinjena velika materijalna šteta. Sve što se nalazilo u salonu nameštaja i u fabrici je potpuno izgorelo, ali na sreću nije bilo povređenih ljudi.

Vatrogasne ekipe su brzo stigle iz samog mesta i iz Pančeva, ali uspele su samo da spreče da se požar ne proširi na okolne kuće, jer se salon nameštaja nalazi u centru Kovačice.

„Radi se o velikim količinama panela, boja i lakova, ali postojala je i opasnost od eksplozije, jer su se tu nalazila i postrojenja koja u proizvodnji koriste butan i zemni gas. Naši vatrogasci su uspeli da to iznesu iz pogona,a u ovom kraju je isključena iz preventivnih razloga i električna energija“, ističe komandir Spasilačko-vatrogasne brigade Pančevo Boža Majkić.

Uzrok požara za sad nije poznat.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 11°C

Oblačno

Utorak
Oblačno

Max: 16°C
Min: 8°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana