Incidenti Boška Obradovića Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 01. 03. 2018. 19:41:54

Poslednji incident koji je pokušao da izazove Boško Obradović, samo je jedan u nizu skandala kojima lider Dveri potvrđuje ranije tvrdnje da je sklon širenju laži, pretnjama i nasilju.

auto-obradovic-hepi-2

Obradović, očigledno dostojni sledbenik fašiste Dimitrija Ljotića, pokazuje da je spreman na sve samo da bi se dokopao vlasti, po bilo koju cenu. Zanimljivo je što je i njegov sadašnji koalicioni partner, Saša Radulović još 2016. godine Obradoviću zamerao baš upotrebu nasilnih metoda, što ga nije sprečilo da s jednim nasilnikom kakav je Obradović juriša na gradsku kasu.

Slušaj Boška Obradovića, predsednika Dveri dobro je poznat srpskoj javnosti. Reč je o čoveku koji imidž gradi kao nasilnik, sledbenik Dimitrija Ljotića, osvedočenog hitlerovca, i koji je spreman na sve da bi se dokopao vlasti.

Još se prepričava Obradovićev upad u Skupštinu kada je prekinuo sednicu RIK-a, vikao, pretio i čak nasrnuo na jednu ženu.

Obradović je i u Skupštini Srbije prostačkim kvalifikacijama čcesto vređao druge kolege poslanike, a na sednici administrativnog odbora napao i Aleksandra Martinovića iz SNS-a.

Da mu nije strano ni nasilje nad ženama Boško Obradović potvrdio je i kada je u napao predsednicu skupštine Maju Gojković u njenom kabinetu.

Dveri su u koaliciju uzeli Saša Radulović i Dosta je bilo. Zanimljivo, baš Saši Raduloviću agresivno ponašanje Obradovića smetalo je 2016. godine.

Na današnjoj konferenciji za novinare Radulović je rekao da on nikada nije izgovorio da Obradović ima ikakve veze sa nasiljem.

Uvrede, pretnje, fizički nastraji, samo su neki primeri u lepezi Obradovićevog nasilnog ponašanja.

Kao osvedočeni ljubitelj lika i dela Dimitrija Ljotića, srpskog fašiste, čiji su ljudi učestvovali u streljanju đaka u Kragujevcu 1941. godine, Boško Obradović očigledno ne može i ne želi drukčije da se ponaša.

Vređanja, pretnje, fizički napadi postali su sastavni deo Obradovićeve političke filozofije, u kojoj očigledno i nema ničeg drugog sem ogoljene pretnje i sile.

To prepoznaju i građani Srbije koji Dverima ne daju podršku, zbog čega se Obradović, iz izbora u izbore, šlepa uz druge stranke i pokrete.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 25°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 17°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana