Incident na letu iz Beograda za London Beta

HronikaHronika Pocetna 20. 03. 2017. 16:46:16

Četvoro putnika aviona „Er Srbije“ koji je jutros iz Beograda poleteo ka Londonu, za koje se pretpostavlja da su britanski državljani pakistanskog porekla, privedeni su po sletanju na londonski aerodrom „Hitrou“ zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja bezbednosti.

ersrbija72029082014.jpg

 

Članovi posade i putnici, medju kojima je bila i novinarka Bete, prvo su osetili dim cigareta. Tri mladja muškarca i žena su i posle više upozorenja putnika, nastavili da puše.

Situacija tokom dvočasovnog leta bila je napeta, dolazilo je i do svadje sa putnicima, a privedena putnica je ostale putnike optuživala za rasizam.

Tokom leta četvoro privedenih su non-stop sedali i ustajali, premaštala se sa mesta na mesto, a druga četiri mladja putnika iz aviona su praktično služila kao obezbedjenje i sprečavali ih da šetaju po avionu.

Jedna od stjuardesa otela je paklu cigareta i upaljač jednom od privedenih, oduzela pasoš i izdala pisano upozorenje, a u jednom trenutku zapretila je i da će avion prinudno sleteti.

Kada je avion konačno sleteo u London svi putnici su zamoljeni da ostanu na svojim sedištima i tada je ušla policija, uhapsila četvoro putnika, a od onih putnika u zadnjim radovima koji su im bili najbliži uzeti su iskazi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 15°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana