Ime i manipulacija Studio B

KulturaKultura Pocetna 05. 12. 2018. 13:33:59

Knjiga publiciste i analitičara medija Ištvana Kaića „Ime i manipulacija – kodeks srpskih medija i povezanih grupa 2001-2016“ od 1. decembra dostupna je u elektronskom obliku.

Knjiga se može preuzeti integralno, u PDF formatu sa originalnim prelomom iz štampanog izdanja, preko linka:

http://www.istvankaic.com/uploads/files/ime-i-manipulacija-kodeks-srpskih-medija-i-povezanih-grupa-2001-2016%20(1).pdf

ili čitati interaktivno sa sajta reko razgranatog sadržaja:

http://www.istvankaic.com/prikazi/179/

Na ovaj način, sva imena pomenuta u knjizi ujedno su postala dostupna pretragom internet pretraživača, što je i bio  jedan od ciljeva ove ne male digitalizacije.

 

One Response to “Ime i manipulacija”

  1. Иштвана за Пулицера каже:

    Предлажем надлежнима да размисле о томе да се целокупан опус уваженог Каића уврсти у обавезну лектиру за млађе разреде. Студио Б је много урадио на презентовању ванредно важног Каићевог прегнућа које врви од истанчаног смисла за аналитику у најбољим традицијама европске постмодерне,
    Каић није само теоријски, већ је и делатник, и подвижник постистине као врховне идеје водиље у комуникацији политичких елита са јавношћу, те њима привржених следбеника на широком плану дистракције општества у његовом појавном облику, а све зарад редистрибуције моћи и добара у коначници политичке игре шаха.
    Каићева оригиналност огледа се надасве у синтези наизглед редундантних ситуација, појмова и парадигми.
    Овај мајстор аналитике и аналитичких галиматијаса, оштрином свог ума и себи својственим шармом обара све препреке. Каићу се никако не сме и не може замерати на недостататку формалног и фактичког образовања и непоштовању фундаменталних принципа логике. Закључци које он изводи када су у питању медијске манипулације представљају крајње оригинални ванвременски пробој у арканске сфере закулисних радњи у свету политике, бизниса и медија.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 32°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana