Humanitarna akcija dostupna svima, dres Raduljice na aukciji Tanjug

SportSport Pocetna 06. 12. 2017. 13:57:08

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“, čiji je osnivac Jovan Simić, u saradnji sa sajtom Limundo, pokrenula je novu akciju u kojoj će se samo posebni primerci dresova i rekvizita srpskih proslavljenih sportista naći na internet aukciji.

zvezda-barselona-kosarka

Razlog ovakvog vida animiranja potencijalnih donatora je velika popularnost aukcija sportskih stvari, još od kada je Simić pokrenuo prodaju svojih dresova za lečenje male Nađe Novaković i sakupio preko 80.000 evra, a kasnije nastavio da priču sporta uspešno povezuje sa humanitarnim radom i organizovanjem prodaje dresova, sportskih bazara, fudbalskih utakmica i drugih akcija.

„Kada sam organizovao aukcije, javljali su se mnogi iz unutrašnjosti i dijaspore da pitaju kako mogu da dođu do dresa i doniraju novac, što nije bilo moguće jer su aukcije održavane uživo. Ovo je način da omogućimo svim ljubiteljima sporta i humanim ljudima u celoj Srbiji, ali i van zemlje da se aktivno uključe u još jednu akciju i dođu u posed vrednih stvari. Na svu sreću, Limundo je prepoznao potencijal akcije, i ustupio nam poseban deo na sajtu i svoje kapacitete“, istakao je Simić.

Prvi će se na aukciji naći potpisan dres Miroslava Raduljice iz reprezentacije Srbije, koji je ujedno i ambasador humanitarne organizacije „Zajedno za život“.

Pored njega ambasadori humanitarne organizacije su Bogdan Bogdanović, Nemanja Matić i Boban Marjanović.

Početna cena potpisanog dresa Miroslava Raduljice je samo 10 dinara, a aukcija traje sedam dana, do 13. decembra.

Sav prihod od humanitarne prodaje biće uplaćen Humanitarnoj organizaciji „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Delimično oblačno

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 17°C
Min: 5°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana