Hotel Mama Shelter od danas u Beogradu Studio B

EkonomijaEkonomija Pocetna 08. 03. 2018. 19:22:46

Najpoznatija ulica Beograda, koja je ujedno i turistička meka, Knez Mihailova, dobila je svoj novi hotel – Mama Shelter Beograd. Ovaj francuski brend je nastao pre deset godina, a osnovala ga je porodica Trigano.Gradonačelnik Siniša Mali poručuje da je ovo još jedna potvrda da su naš grad i zemlja stabilni za investiranje.

mama-shelter-greb

Najpoznatija ulica Beograda, koja je ujedno i turistička meka, Knez Mihailova, dobila je svoj novi hotel – „Mama Shelter Beograd”.
Atraktivan hotel na atraktivnoj lokaciji. To je „Mama Shelter Beograd” smešten u srcu grada, na poslednjem spratu Tržnog centra u Rajićevoj – idealno za sve koji žele da budu u centru zbivanja. Filozofija tog francuskog brenda je da brine o svojim gostima upravo kao da su došli kod mame, uz najbolju uslugu i mimo klišea.

lobi-mama
Prvi gosti, koji su i prespavali u ovom šik hotelu, bili su novinari, francuski i srpski. Pored Studija B, svoja novinarska pera ukrstili su svetski putnici Dafina Dostanić iz Blica i Nenad Blagojević,  sada turistički vodič specijalizovan za francuske turiste.

nas-troje-mama
Brend je pre deset godina osnovala porodica Trigano. Prvi hotel otvorili su u Parizu, potom širom Francuske, a zatim i u Los Anđelesu, Rio de Žaneiru i sada u Beogradu.
A šta nudi popularna „Mama”? Neodoljivi mirisi iz kuhinje u kojoj se hrana priprema pod budnim okom pariskih kuvara bukvalno mame da sve probate – francuska peciva i poslastice, domaća jela, pice pripremljene u peći na drva …

ja-mama

Posuđe u porodičnom stilu, specijaliteti od kafe, domaći sladoledi i sorbe govore koliko vas „Mama” voli.

hrana-mama
I gradonačelnik Siniša Mali, koji je posetio ovo novo mesto u gradu, poručio je da je ovo još jedna potvrda da su naš grad i zemlja stabilni za investiranje i da turizam postaje dominantna privredna grana.  Ove godine želimo da imamo milijardu evra prihoda od turizma, a da bismo to postigli,  potrebni su nam ovakvi hoteli i ovakvi investitori – rekao je gradonačelnik. Investicija u tržni centar i hotel vredna je 80 miliona evra i predstavlja još jednu potvrdu da je naš grad atraktivna investiciona destinacija i da smo postali prava meka za turizam, izjavio je Mali.

hodnik-ja

Nezavisno od toga da li dolazite na kafu, ručak, večeru ili užinu, ovde će vas uvek iznenaditi živa muzika ili DJ nastup.

hol-mama

 

Najsavremenije dizajnerske elemente, posebno za hotel osmislio je Žalil Amor. „Mama Shelter” ima 125 modernih soba, odiše živahnom atmosferom  i udobnošću.

soba-mama

I to nije sve, ovde mozete da se opustite i zagrejete pored ognjišta na neverovatnoj terasi od 500 kvadrata, sa koje se pruža jedan od najlepsih pogleda na grad, na Kalemegdan, Knez Mihailovu, Sabornu crkvu, reke….

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 0°C

Pretežno vedro

Petak
Sneg

Max: 1°C
Min: -1°C

Sneg

Vremenska prognoza za 5 dana