Haos u najavi tzv. opozicije Studio B

PolitikaPolitika Pocetna 06. 07. 2018. 19:48:30

Srpska opozicija ne prestaje da iznenađuje svojim prljavim igrama. Najnovija, koju koordiniraju Đilas, Jeremić, Janković i Boško Obradović, uz Dušana Petrovića i medijskog tajkuna Dragana Šolaka, pravi je dokaz da im nije stalo do države i naroda, već samo do fotelja i punjenja sopstvenih džepova. Jasno je da su poziciju Srbije u prethodnim godinama, ovi isti propali opozicionari oslabili u tolikoj meri da se Srbija nije pitala ništa.  

Danas, kada predsednik Aleksandar Vučić pokušava da popravi ono što su izgubili na terenu i diplomatijom, oni ponovo pokušavaju da izazovu haos, samo ovaj put preko leđa naroda na Kosovu i Metohiji. Opozicija očigledno ne želi postizanje bilo kakvog dogovora za Srbe, pa besmisleno napada predsednika Vučića za kršenje Ustava i sprema se za proteste čiji je krajnji cilj njegova smena sa vlasti. Analitičari ocenjuju da su napadi opozicije čista zloupotreba situacije na Kosovu i Metohiji i dodaju da tu srčanost koja postoji kada je u pitanju smena Vučića i povratak na vlast, treba da koriste za odbranu interesa Srbije i njenih građana, na šta nikada neće biti spremni.

Pošto pobeda Đilasa, Jeremića, Obradovića i drugih nad Vučićem nije moguća ni u njihovim najluđim snovima, što su im građani pokazali više puta na izborima, lideri nepostojeće opozicije pokusaće da to urade preko ulice. Pakleni plan izleda ovako: prvo će krenuti priča o kršenju Ustava, kojoj su se već priključili Đilasov Danas i Šolakova američka televizija. Onda će svi zajedno krenuti sa prikupljanjem potpisa, da bi se Vučić osporio kao predsednik. A, ako im to pođe za rukom, krenuće u nastavak plana i po svaku cenu i na štetu srpskog naroda sprečiti dogovor oko Kosova i Metohije, jer ih narod i njegova briga uopšte ne zanima. Haos i stradanje srpskog naroda jedini je rezultat koji je potreban i Đilasu i Jeremiću i partneru Hrvata Ivana Pernara, Bošku Obradoviću. Haos u Beogradu jedva čekaju Albanaci, koji bi tada imali opravdanje da upadnu na Sever, da proteraju ceo srpski narod i da jednom zauvek završe sa nama.

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić smatra da građani treba da znaju istinu i ističe da nije slučajno što se istovremeno albanski ekstremisti okomljuju na predsednika Vučića i opozicija sprema za najveći udar na predsednika, koji se svom snagom bori da ispravi upravo ono što su oni, za vreme njihove vlasti, uradili.

Đurić navodi da je to što se predsednik Vučić protivi formiranju Vojske Kosova koja bi mogla da predstavlja izvor i zarište novih sukoba i pokušava da se izbori što više za srpski narod u pokrajini, upravo ono što smeta i srpskoj opoziciji.

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da opozicija ima pravo da traži smenu predsednika Republike, ali, ističe, da za to treba da ima validan razlog i da se ponaša u skladu sa Ustavom. On dodaje da ce se vrlo brzo pokazati da taj pokušaj opozicije šteti i Srbiji i njima samima, jer sa jedne strane unosi pometnju među ljude, a sa druge strane, narod to neće podržati.

Koliko Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i ostalima, nije stalo do građana pokazuju i izmišljene afere o zatrovanoj vodi i otetom i ubijenom novinaru. Za sve su optuživali državu, do te mere da su i otetog novinara proglasili mrtvim i  za to krivili državu. A kada su istinom saterani u ćošak, prestali su o tome da govore i sada najavljuju novi haos.

Građani Srbije treba da znaju: ako se kojim slučajem ne postigne dogovor za opstanak i spas srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, odgovorni će biti Đilas, Jeremić, Boško Obradović, svi zajedno sa ostalim liderčićima opozicije, kojima briga o građanima nimalo nije na pameti.

One Response to “Haos u najavi tzv. opozicije”

  1. Deda Jovan kaže:

    e razumem samo sta jedan srbin(Bosko)ima zajednicko sa NE SRBIMA-Djilasom,Jeremicem)sem da ga ovi drugi podmecu kao stit ispred sebe u beskrupuloznoj borbi(citaj pokusaju da na silu dodju na vlast).
    Bre Bosko pa ti si Grebic i okani se tih suludih pajtasa jednom za uvek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno vedro

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 30°C
Min: 20°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana