Gojković i Mirović: Mladi da izaberu put budućnosti Tanjug

Pokrajinski 2016 18. 04. 2016. 15:01:49

Funkcioneri Srpske napredne stranke Maja Gojković i Igor Mirović razgovarali su danas u Rumi sa mladima i pozvali ih da izađu na predstojeće izbore i izaberu put budućnosti i otvaranja novih fabrika, koje će omogućiti zapošljavanje mladih.

sns20102014.jpg

„Pozivamo mlade da 24. aprila izađu na izbore i ne prepuste nekom drugom odluku kojim putem ce ići i Ruma i Vojvodina i Srbija. Nema mnogo opcija – jedan put je put prošlosti izolacije tokom devedesetih ili pljackaških privartizacija tokom 2000-tih, zbog kojih su mladi napustali Srbiju, dok je drugi put, put budućnosti koji nudi Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić“, poručila je Gojković u Rumi.

Ona je istakla da je to put privlačenja novih investicija, zapošljavanja i novih radnih mesta i budućnosti za mlade, ovde u Srbiji.

Gojković je naglasila i da je opština Ruma dobar primer kako je lokalna samouprava u saradnji sa Vladom Srbije, za samo 13 meseci, dovela brojne investitore i smanjila nezaposlenost.

„Danas sam ovde imala priliku da vidim kako se počinje sa izgradnjom nove fabrike, koja će omogućiti zapošljavanje mladih i to onih koji su se obrazovali u školoma u Rumi, kao što je Srednja poljoprivredna škola“, rekla je Gojković.

Ona je pozvala mlade da 24. aprila izađu na izbore, ističući da su oni budućnost zemlje i da odluku o tome kako će Srbija izgledati ne treba da prepuste drugima.

Potpredsednik SNS Igor Mirović naglasio je da se Srpska napredna stranka zalaže da se zajedničkim snagama lokalnih samouprava, pokrajinskog i republičkog nivoa, nakon izbora u Srbiji otvaraju nova radna mesta i daje šansa mladima.

„Mi ćemo uspeti u tome, 24. april je prekretnica kada će se glasati za to da li želimo stabilnu i uređenu Srbiju u kojoj ćemo se takmičiti po broju investicija, radnih mesta, koje će iskoristiti mlade generacije ili ćemo se vratiti u prošlost, kada smo se takmičili prema broju kompanija koje su neki uništavili, broju kombinata koji su odlazili u ruke tajkuna i kriminalaca i po broju propuštenih šansi“, rekao je Mirović.

On je naglasio i da je izuzetno srećan što je u Rumi video da postoji perspektiva za mlade i da se dolaskom investicija otvara šansa za njihovu bolju budućnost.

„To je bolja i svetlija slika Srbije, koju je gradila Srpska napredna strnka i koju će graditi i nakon 24. aprila“, zaključio je Mirović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 24°C
Min: 10°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana