Godišnji koncert “ASD-Kraljevske Akademije za Igru” Baletske škole u Beogradu Studio B

KulturaKultura Pocetna 13. 06. 2018. 14:45:45

Sinoć је u Pozorištu na Terazijama, uz sjajnu podršku publike i prisustvo velikog broja medija i stranih gostiju, održan Godišnji koncert i svečana ceremonija dodele diploma “ASD-Kraljevska Akademija za Igru” Baletske škole u Beogradu.

asd balet koncert promo

 foto promo

Tom prilikom, učenicama su svečano uručene diplome, za koje su prošle godine polagale ispite pred komisijom sa Kraljevske Akademije za Igru iz Londona.

Ovaj događaj obeležila i zvanična objava postignutih rezultata za ovu godinu, gde je prema istraživanjima Kraljevske Akademije za igru ova srpska škola pod pokroviteljstvom Kraljice Elizabete II, ponovo postigla najviše rezultate u poređenju sa 83 škole Kraljevske Akademije širom sveta.Ovom prilikom podelili smo sa publikom i deo atmosfere sa jubilarnog rođendana Kraljice Elizabete II, gde smo gostovali u Londonu, kao posebno odabrani gosti, zbog visoko postignutih rezultata.

Deo koncerta bio je posvećen jednom od naših najvećih prijatelja sa prostora Velike Britanije – gospodinu Sir Paul Judge-u (dugogodišnjem predsedniku Britansko Srpske privredne komore) kod koga smo gostovali 05.12.2016. godine, a koji je iznenada preminuo pre tačno godinu dana. Bio je je jedan od najbližih prijatelja Britanskog Princa Čarlsa i nesebična podrška našim mladim talentima, a svesrdno je ih podržavao.

Na koncertu su nastupale sve naše učenice iz Srbije, kao i iz ostalih zemalja širom sveta, uz podršku orkestra i glumačko-pevačkog ansambla Pozorišta na Terazijama.“ASD-Royal Academy of Dance”Baletska Škola u Beogradu istog dana obeležila je 20 godina od svog osnivanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 13°C

Pretežno vedro

Sreda
Moguća kiša

Max: 15°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana