Glavni odbor SNS jednoglasno kandidovao Vučića Tanjug

PolitikaPolitika Pocetna 17. 02. 2017. 17:50:26

Glavni odbor SNS jednoglasno je odlučio da će Aleksandar Vučić biti kandidat na predsedničkim izborima.

vucic-go-sns

FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ nr

„Znali ste da napravite razliku između nas i mnogih drugih, razliku koja se ogleda u vašoj borbenosti i želji da budete na strani Srbije i onda kad smo najviše napadani i kad nisu birali reči kojima će da se obraćaju našim divnim članovima, jer svi ste se ujedinili u politiku očuvanja Srbije njenog napretka“, rekao je Vučić praćen aplauzom članova GO.

 

 

Vučić:Nama je Srbija važnija od svega

Zahvalan sam vam na podršci i ponosan na sve vas, jer smo u prethodnih 4, 5 godina uspeli zemlju, koja je bila na ivici bankrotstva i kolapsa, u kojoj nije bilo nade i koja nije videla budućnost, da pokrenemo s mrtve tačke, a vi ste uvek znali da pokažete razliku između nas i njih, obratio se večeras premijer Aleksandar Vučić članovima GO stranke koji su ga jednoglasno izabrali za predsedničkog kandidata.

„Znali ste da napravite razliku između nas i mnogih drugih, razliku koja se ogleda u vašoj borbenosti i želji da budete na strani Srbije i onda kad smo najviše napadani i kad nisu birali reči kojima će da se obraćaju našim divnim članovima, jer svi ste se ujedinili u politiku očuvanja Srbije njenog napretka“, rekao je Vučić praćen aplauzom članova GO.

 

Kako je naveo, zahvalan je članovima stranke i zato sto su poslednjih dana i meseci, „kada smo shvatili kakve nam se opasnosti bliže, jasno pokazali kako možemo da odbranimo i sačuvamo zemlju“.

„Ponosan sam jer ste napravili razliku između nas i njih, nas kojima je Srbija važnija od svega i njih, kojima su jedino njihovi dzepovi bili važni“, poručio je premijer i lider SNS.

 

„Jedina ste stranka koja nije dobijala glasove na demagogiji i populizmu, na šoviniszmu i lakim merama, i obećanjima…“, rekao je Vučić i nastavio: „Već ste pobeđivali tako što ste radili najteže stvari, bili ste uz svoju stranku i rukovodstvo, i uz predsednika Republike, vladu i skupštinu“.

 

I Glavni odbor SNS jednoglasno:Vučić kandidat

Glavni odbor SNS jednoglasno je odlučio da će Alekdandar Vučić biti kandidat na predsedničkim izborima.

Glavni odbor je zasedao iza zatvorenih vrata, a mediji su se osvedočili, kada je sednica otvorena za javnost u trenutku kada je stigao lider stranke Vučić, u nesumnjivu podršku rukovodstva lideru po aplauzu kojim je dočekan.

rad-nikolic

 

Vučića je ispred Centra Sava uz aplauze, transparente podrške i skandiranje njegovog imena dočekao veliki broj pristalica SNS, a sličan doček i dugotrajan aplauz ga je sačekao i na samoj sednici od strane članova Glavnog odbora.

Beograd, 17. februara 2017.- Pristalice Srpske napredne stranke uoci pocetka sednice GO SNS u Sava centru. U Beogradu je danas popodne pocela sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o predlogu Predsednistva stranke da Aleksandar Vucic bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ nr

FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ nr

 

Počela sednica GO SNS

U Beogradu je danas popodne počela sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.Početak sednice zatvoren je za javnost.

Sednicom predsedava potpredsednik SNS Miloš Vučević.

Lider stranke i premijer Aleksandar Vučić ne prisustvuje raspravi, ali se njegov dolazak i obraćanje očekuju po njenom završetku, rečeno je Tanjugu u SNS.

Sednica se održava iza zatvorenih vrata.

Ispred Sava centra, okupilo se više hiljada ljudi kako bi pružili podršku lideru stranke, nakon što je objavljena vest da se i predsednik Republike Tomislav Nikolić rešio na sopstvenu kandidaturu.

Pre nekoliko dana Predsedništvo SNS je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru predloži Vučića za kandidata za predsednika Srbije.

Svih 185 odbora stranke podržalo je u međuvremenu predlog Predsedništva, odnosno Vučićevu kandidaturu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 26°C

Delimično oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 28°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana