FK Partizan: Terzić napao i pretio Vuletiću u Monaku Beta

SportSport Pocetna 25. 08. 2017. 16:35:04

Fudbalski klub Partizan saopštio je da je njegovog potpredsednika Vladimira Vuletića posle današnjeg žreba za Ligu Evropa u Monaku napao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i pretio da će mu „otkinuti glavu“.

partizanfk72017092014.jpg

 

Partizan i Crvena zvezda su se prvi put u istoriji srpskog fudbala u istoj sezoni plasirali u grupnu fazu evropskog takmičenja. Partizan je sinoć eliminisao Videoton, a Zvezda je eliminisala Krasnodar.

Žreb za grupnu fazu obavljen je danas u Monaku, a kako je naveo Partizan, dogodio se incident.
„Umesto da sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzić je ničim izazvan nakon žreba prišao potpredsedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, uneo mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao pretnju ‘da će mu otkinuti glavu’ ukoliko ga bude dalje pominjao“, navodi se u saopštenju Partizana.

Kako se navodi, Vuletić je odgovorio Terziću da će ga uvek pominjati kada on bude pominjao Partizan i rekao mu da njegovo ponašanje „ne priliči jednom doktoru nauka“. Vuletić je pitao Terzića i da li mu je zapretio fizičkim nasiljem, a Terzić ih je „javno, pred svedocima potvrdio“.

„Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše države.

FK Partizan će podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosudja Srbije, piše u saopštenju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Oblačno

Trenutna temperatura 0°C

Oblačno

Četvrtak
Moguć sneg

Max: 0°C
Min: -3°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana