Emisija – Jutro sa Sanjom

24. 01. 2018. 16:11:14

Jutro sa Sanjom 720x405

Jutro sa Sanjom

Jutro sa Sanjom je dnevni informativno-kulturno-zabavni program, čije je težište Beograd i njegovi najzanimljiviji likovi i događaji, ali u znatno bržem ritmu i sa konceptom baziranim pre svega na intervjuima sa izuzetnim ličnostima i samim gledaocima, direktnim učesnicima programa.

Emisiju uređuje i vodi Sanja Lubardić, urednica Gradskog programa TV Studio B.

Ona podseća da kada je počela da radi Beograde, dobro jutro, urednik je bio Đoko Vještica, emisija je trajala samo dva sata. Danas je ponosna što je tim, na čijem je čelu, daleko prerastao okvire iz tog vremena. Sanja kaže da je jutarnji program neuporedivo brži i aktuelniji, traje duže i ostaje posvećen glavnom gradu, što dokazuju brojni gledaoci koji svakodnevno iskazuju ogromno poverenje u Studio B.

 

U sredu ćete gledati

Jutro sa Sanjom i sutra na Studiju B od 7 do 11. Saznajte prvi da li je bilo incidenata posle prve utakmice Lige šampiona u Beogradu, koliko posla imaju hirurzi u našim bolnicama, zašto je cela Srbija stala uz direktorku Medicinske škole, ima li adekvatnog sporta za osobe sa invaliditetom, zašto volimo Bliski Istok, i šta da radite kada vam dete uporno ponavlja “ne“? Uživo, sajt i tv kanal Studija B.

Najnovije vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 17°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 18°C
Min: 5°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana