Dvorana Doma sindikata postaje Kombank dvorana

DruštvoDrustvo Pocetna 22. 03. 2018. 16:19:11

Renovirana Dvorana Doma sindikata otvoriće vrata posetiocima 27. aprila pod novim imenom – Kombank dvorana.

domsindikata-bi

 

U saradnji sa Komercijalnom bankom, kultno mesto na Trgu Nikole Pašića dobiće novi vizuelni identitet, koji će biti modernizovan i prilagođen najnovijim svetskim standardima.

„Ujedinjeni u projektu Kombank dvorana, cilj nam je da ovo mesto bude ponovo centar različtih kulturnih, obrazovnih, umetničkih i poslovnih dešavanja. Uostalom, Komercijalna banka je i ranije svojim brendom markirala mesta budućih najzanimljivijih događanja“, izjavio je Vladimir Matevski, direktor odeljenja za odnose sa javnošću Komercijalne banke.

Dodaje da je zajedničko za Komercijalnu banku i Dvoranu Doma sindikata da su to institucije sa dugom i respektabilnom tradicijom u našem društvu.

„Takođe, odlikuje nas i to što znamo da bez modernizacije nema napretka i budućnosti. Komercijalna banka u svoje poslovanje neprestano uvodi inovativne, digitalne proizvode i usluge, a Dvorana Doma sindikata je nakon renoviranja postao multifunkcionalan i multimedijalni prostor, spreman da odgovori na ukuse i zahteve publike svih generacija“, kaže Matevski.

Uz puno uvažavanje svih vrednosti koje je simbolizovala Dvorana Doma sindikata, ova promena nastupila je nakon detaljnog planiranja, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanje pozicije ove institucije, koja će postati najlepši centar kulturnih, zabavnih i kongresnih dešavanja u Beogradu, navodi se u saopštenju Komercijalne banke.

„Brinući o javnom interesu i uzoru prošlog vremena, rekonstrukcijom Dvorane u duhu modernizma, odrastaće nove generacije kroz kulturu i zabavu. Prirodno je da Beograd, pored svih ostalih objekata i sadržaja koje ima, dobije prvi put i svoju Dvoranu koja će zahvaljujući partnerstvu s Komercijalnom bankom sa ponosom poneti ime Kombank dvorana“, rekao je Igor Stanković, direktor Kombank dvorane.

Svečano otvaranje Kombank dvorane uveličaće Frančesko Tristano, svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzike i Simfonijski orkestar RTS-a, na čelu sa maestrom Bojanom Sudićem. Ograničen broj ulaznica za koncert otvaranja biće dostupan od 22. marta na blagajnama Eventima i Gigs tix-a.

Kombank dvorana će, nakon završetka rekonstrukcije, posedovati najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu i još pet bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, pres centar, lounge i džez bar.

Rekonstrukcija Dvorane počela je 1. jula 2017. godine. Period rekonstrukcije Dvorane trajao je deset meseci, a iznos investicije je više od 4,5 miliona evra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Vedro

Trenutna temperatura 17°C

Vedro

Subota
Sunčano

Max: 23°C
Min: 10°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana